Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 29. szerda
Autó

Kiss Ramóna, a Hyundai hazai márkanagykövete

A Hyundai hazai képviselete a napokban szerződést kötött Kiss Ramónával, aki a márka hazai nagyköveteként támogatja a Hyundai ismertségét, és népszerűsíti a Tucson modellt.

Ramóna a Barátok közt című sorozatban tett szert országos népszerűségre, mint a sorozat egyik meghatározó karaktere, Zsófi. Ramóna a sorozat miatt költözött fel szülővárosából, Veszprémből és tanulmányait magántanulóként végezte Budapesten. A sikeres televíziós karrier az elmúlt években új kihívásokat hozott a mindig mosolygós, és népszerű színésznő számára, hiszen az RTL Klub legsikeresebb tehetségkutató műsora, az X factor műsorvezetőjeként láthatta viszont a közönség. A műsor fináléját követően adott életet gyermekének, így most az anyai szerep került a fókuszba. Rami hamarosan ismét visszatér az RTL klub képernyőjére, hiszen az X factor idei szériájában ismét láthatjuk műsorvezetőként.

_INM2403_resize“Meggyőződésem, hogy Ramóna tökéletes márka nagykövet a Hyundai népszerűsítéséhez, és Michelisz Norbival együtt hitelesen képviselik majd a modern, fiatalos, innovatív dél-koreai márkát. Ramóna választása egy sportos megjelenésű Tucson N Line modellre esett, ami kiváló döntés, hiszen a családi autó funkciót is tökéletesen betölti, míg a folyamatos ingázáshoz is kényelmes, és megbízható társa lesz Ramónának.” – tette hozzá Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary ügyvezetője.

_INM2310_resize

“Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan márkát képviselhetek, ami az utóbbi években irígylésre méltó népszerűségre és sikerre tett szert Magyarországon. Az elkövetkező időszakban az a célom, hogy még több emberrel megismertessem és megszerettessem azt az életérzést, amit számomra a Hyundai Tucson N Line nyújt, a dinamizmust, kényelmet, a 'második' társamat! - Kiss Ramóna.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?