DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Ultramodern szervizkomplexum és töltőállomás nyílt Szikszón

A HELL cégcsoport legújabb, 2,5 milliárd összértékű beruházását, a szikszói ANGEL STATION – ANGEL PETROL-t Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott és Füzesséri József, Szikszó város polgármestere avatta fel 2017. március 31-én ünnepélyes keretek között.

Az Angel Station révén a térség egy újabb értéknövelő beruházással gazdagodik, hisz egyedülálló technológiával felszerelt személyautó-, kamion- és buszszervizközpont, valamint Magyarország legkomplexebb benzinkútja nyílt meg Szikszó határában, a 3-as számú főút mellett.

angel-station-angel-petrol-megnyito-2017-1



Azon túl, hogy az Angel Station szervizben minden járművel kapcsolatos szolgáltatás egy helyen megtalálható, itt dolgoznak az országban elsőként a Hunter technikai eszközök legújabb és legszélesebb palettájával. A szerviz továbbá IVECO márkaszervizként a gyár által kiadott legújabb IVECO diagnosztikai és szervizberendezésekkel is rendelkezik, valamint Magyarországon egyedül itt érhető el a Aquaram Stargate SHP fényezéskímélő érintésmentes mosás.

angel-station-angel-petrol-megnyito-2017-7

„Az átadásra kerülő újabb beruházásunkkal szeretnénk hozzájárulni a térség további fejlődéséhez. Minden esetben a legmagasabb minőségre törekszünk, így az európai színvonalat teljes mértékben elérő prémium berendezéseknek. Az egyedülállóság természetesen a töltőállomás kialakításánál is fontos szerepet játszott, így hoztuk létre az ország lekomplexebb benzinkútját. Különleges figyelmet fordítottunk, arra, hogy a betérő vendégek a pihenőidőjüket a lehető legmagasabb igények szerint kialakított környezetben töltsék, legyenek akár gyermekek vagy rendszeresen visszatérő kamionsofőrök.” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a HELL cégcsoport PR igazgatója.

angel-station-angel-petrol-megnyito-2017-2

Az Angel Petrol benzinkút több, mint egy átlagos töltőállomás. A kamiontankoló álláson egyszerre öt, míg személyautók számára kialakított szigeten egy időben nyolc gépjármű tud osztrák minőségű üzemanyagokból tankolni. A 300 m2-es, friss, helyben készülő ételeket is kínáló Angel Shop és Étterem mellett a gyermekeknek játszótér valamint egy 60 fős, tisztálkodási és mosási lehetőséget is biztosító kamionparkoló is megtalálható itt.

A nyitás alkalmából a létesítmény egész hétvégén koncerttel, nyereményjátékokkal, IVECO és BMW bemutatóval, családi- és gyerekprogramokkal vár minden érdeklődőt! Az Angel Station ad otthont az idei Miskolc Rallye verseny ’parc ferme’-jének és célkapujának, így az autósportok szerelmesei szombaton és vasárnap testközelből tekinthetik meg a rali indulóinak versenyautóit, sőt a HELL Kart gokart akadálypályán vagy akár egy szimulátorba beülve is átélhetik a versenyzés élményét.

angel-station-angel-petrol-megnyito-2017-5

Az adrenalin sokkra éhezőkre is gondoltunk és minden órában kisorsolunk egy-egy szerencsést, aki beülhet a HELL Racing Team Drift pilótája, György Szilveszter mellé a HELL Camaroba és együtt vehetik be a kanyarokat az Angel Station és a HELL gyár közötti körforgalomban. Szombaton szép idő esetén pedig az egész rendezvény egy hőlégballonból is megtekinthető!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: