DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Mitsubishi Mirage 2017 - Bányarémből...

A Mitsubishi Mirage vonzereje eddig – finoman szólva - sem a szépségében rejlett. A 2017-os modellévre megújult kiadás már sokkal jobban néz ki!

mitsubishimirage2017b



Elképzelni nem tudom, hogy Észak-Amerikában kik vehettek Mitsubishi Mirage-t. Nem elég, hogy apró karosszériájában háromhengeres motorocskák zümmögtek, ráadásul bűnronda volt a karosszériája 12.000 dollárért.
Nahát, még mindig nem világszépe a japán kisautó, de azért már nem kell szégyenkeznie a külseje miatt. Teljesen áttervezték az orrát, az új, krómozott hűtőmaszkkal és lökhárítóval, illetve a modernebb fényszórókkal egész pofás lett a járgány. Ehhez a szintén új hátsó spoiler, gépháztető és keréktárcsák is hozzájárulnak.
mitsubishimirage2017aA kicsit még mindig pufók, 5 személyes Mirage utasterét korszerűsítették: műszerfalát áttervezték, kormányát leváltották, s a kárpitok is szebbnek tűnnek. Nem utolsósorban már a szórakoztató és információs rendszer is megfelel a kor követelményinek, a Rockford-Fosgate audio-berendezés mind az android-, mind az ios-rendszerű okostelefonokat kezelni tudja.

mitsubishimirage2017d

A gépháztető alatt továbbra is egy 1,2 literes háromhengeres erőforrás lakik, immár 78 lóerős csúcsteljesítménnyel. Természetesen az amerikai piachoz igazodva CVT automataváltó kapcsolódik hozzá, amivel átlagos dinamikára képes a japán kiskocsi. Egyébként nem is a száguldásra, hanem a megbízhatóságra gyúr a Mirage, mely jövő nyáron érkezik meg a kereskedésekbe.

mitsubishimirage2017e

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: