DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

A világ legszexibb hackere

Hogy kerül ő ide? Fontolgatjuk, hogy felkérjük a Formula.hu SimTech rovatához szakértőnek... Néhány hónapja felbukkant pár kép az interneten egy kínai lányról, amint egy világító szoknyát hord. Később kiderült, hogy saját kezűleg készítette, valamint hogy sok más kütyühöz is ért, sőt mi több, akár egy számítógépes hálózatba is képes betörni.

A hacker szót a legtöbb ember valószínűleg nem egy ilyen gyönyörű lánnyal azonosítja. Ezt pedig a SexyCyborg felhasználónevű hacker ki is használja. Amint azt az Imgur nevű képmegosztó weboldalon is leírta, egy esetleges kémkedéshez a hatalmas melleit is kihasználja.

szexi hacker_01



„Szerintem nagy az esélye annak, hogy néhány ital után egy fickó felvisz az irodájába, de egy táskát magammal hurcolni rendkívül gyanús lenne, valamint a tipikus női ruháimban nem sok mindent lehet elrejteni – ez még egy ok, hogy ne gyanakodjanak rám.”

szexi hacker_03

És itt jön a képbe a hi-tech magas sarkúja, amit szintén saját maga tervezett kémkedés céljából. A különleges lábbeli zárfeltörő készletet, saját akkumulátorral rendelkező wi-fi routert, ethernet kábelt, és még keyloggert is tartalmaz (olyan speciális vírus, amely rögzíti a megfertőzött számítógépen az összes leütött billentyűt, így a hacker hozzájuthat jelszavakhoz és bizalmas információkhoz).

szexi hacker_02

Természetesen csak így megosztani a világgal a trükkjeit nem éppen a legjobb technika, de el kell ismerni, hogy a 3D nyomtatott cipő tényleg kiválóan működhet éles helyzetben.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: