DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Erdély-Dredán: Idén végigmegyünk

A North Racing versenyzőpárosa Erdély György és Dredán György egy kis szlalomos kitérő után folytatja a Rally2-es bajnokág következő állomásával, a hétvégi Székesfehérvár Rallye-val. Erdélyi Gyurival beszélgettem, mire is számítanak, hogyan is készülnek:

Ha jól tudom tavaly ugyanebben a felállásban csak a Ladával indultál igaz?

Igen, tavalyi Székesfehérvár Rallye-n is Gyurka navigálásával és még a Ladával indultam. Sajnos nem sikerült hosszúra a versenyünk, mert a generátor meghibásodott, de idén a Suzukival végigmegyünk. A nem kis kihívással bíró Szombathely Rallye-t teljesítettük, akkor itt nem lehet probléma.

erdelyi_szekesfehervarally_beh(2)



 

Szombathely, illetve a múlt hétvégi szlalom óta mi történt a Suzukival?

A szlalom előtt betettem ülésmagasítót Erikának, mert azzal, ahogy nekem volt beállítva sajnos nem látott ki, ezt most vissza kell állítanom magamra. Igazság szerint van néhány apróság, amit meg kell rajta csinálni, de ez csak általános szerviznek mondható. Erikának is nagyon tetszett a szlalom ezzel a Suzukival, és én is maximálisan meg vagyok elégedve.

Igaz nem mentetek sokat tavaly, de mennyire ismered a pályákat?

Nem nagyon, majd szombaton pályabejáráson megismerjük, felírjuk az itinert, aztán hagy szóljon! Általában igen sok dolgom van, és a lényeg, hogy az autó jó legyen, a többit majd helyszínen!

erdelyi_szekesfehervarally_beh(3)

Mi a cél most a hétvégén, mire számítotok?

Mivel ez a második komolyabb versenyünk a Suzukival, azt mondom, ha már hasonlóan sikerül, mint Szombathelyen, akkor elégedettek leszünk. Az autóban bízunk, a hangulattal szinte soha sincs probléma, ha még eredményt is elérünk, akkor a maximumot hoztuk ki a hétvégéből.



 

Remélem, így is lesz! Köszönöm a riportot!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: