DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Motor

Súlyos balesetet szenvedett Nicky Hayden

A MotoGP egykori, és a Superbike-vb jelenlegi motorosa Olaszországban kerékpározott, amikor egy autóval ütközött - a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Motorsport információi szerint a 2006-os MotoGP-bajnok barátaival kerékpározott az olaszországi Rimini közelében, amikor egy autó nekiment: az amerikai a motorháztetőre repült, és nekicsapódott a gép szélvédőjének.

A mentők súlyos mellkasi- és fejsérülésekkel szállították kórházba a jelenleg a Superbike-világbajnokságon szereplő 35 éves versenyzőt Riminibe – állapota jelenleg is súlyosnak nevezhető.

Nicky Hayden 2003 és 2015 között volt a MotoGP állandó résztvevője, s noha tavaly is beugrott két futam erejéig a Hondához Jack Miller és Dani Pedrosa helyére, tavaly már inkább a Superbike-vb-re koncentrált, ahol Malajziában nyerni is tudott. Az amerikai jelenleg hat verseny után a 10. helyen áll a bajnokságban.

Frissítve: Újabb hír a sportolóról 20 órakor, hogy Riminiből Cesenába szállították át kórházi kezelésre és egy lehetséges operációra.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: