DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Gyorsasági (Gy)

Motoros szánnal száguldozott az egykori szépségkirálynő

Egy 180 lóerős motoros szánnal száguldozott az osztrák Alpokban Bende Adrienn, a 2006-os Miss Universe Hungary győztese.

Az egykori modellt ma már inkább autóversenyzőként ismerjük, hiszen 2011 óta tagja  a Lotus Ladies Cup mezőnyének, tavaly magyar bajnoki címet szerzett és az év női autóversenyzőjének is megválasztották.



 



 

"Koralpén voltunk síelni a barátainkkal, akik megszervezték, hogy a síközpont vezetője elvigyen egy rövid kirándulásra egy motoros szánnal, hiszen tudják, hogy mennyire szeretem a száguldást. Walter felvitt egy 2000 m feletti csúcsra, ahonnan lenyűgöző volt a kilátás. Visszafelé megkértem, hogy hadd vezessem én a szánt, amibe rövid habozás után beleegyezett." - mesélte lelkesen Adrienn.



 

"Az egyenesben nem volt gond, hiszen csak tolni kell a gázt, kanyarodni azonban nem egyszerű egy ilyen lánctalpas masinával, de a végén már nagyon élveztem, igaz néha azt hittem felborulunk. Szezon előtti bemelegítésnek zseniális volt." - tette hozzá a barna hajú szépség.



 



 

A Lotus Ladies Cup első versenye ugyan csak májusban lesz Németországban, de Adrienn és társai nemsokára versenyautóba ülnek, hiszen márciusban már jön az idei első tesztelés.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: