DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Divine DS - új tanulmányautó a DS-től

2014-től önálló márkaként folytatja pályáját a rendkívül népszerű DS, amelyből világszerte négy év alatt több mint 500.000 példány talált gazdára. A márka legújabb szenzációja a DIVINE DS tanulmányautó.

A párizsi formatervezési központban megálmodott tanulmány a márka genetikai örökségének különleges koncentrátuma, a DS esszenciája:

 



- egyedi: a DIVINE DS csillogó metálszürkébe öltöztetett kompakt (4,21 méter hosszú négyajtós) karosszériája erőt sugároz, méltóságteljes és elbűvölő. Karcsú ívekkel megrajzolt, érzéki felületeinek lendületet kölcsönöznek a határozott és éles oldalvonalak, a "˜DS Wings"™ elnevezésű orr-rész és az egyedülálló tetőmegoldás. Az egyedi külső különleges belsőt rejt. Utasterének a merész tagolás, a látványosan és kontrasztosan megvalósított technikai kivitelezés kölcsönöz egyéni jelleget, megtestesítve a DS avantgárd szellemiségét és kifinomultságát.

 

- merész: az exkluzív Hypertypage koncepcióval a DIVINE DS új szemléletet vezet be az autózásban. Az ügyfelek a nagy divatházak luxusüzleteihez hasonlóan a legújabb és legfinomabb kollekciókból választhatják ki azokat az anyagokat, amelyek leginkább tükrözik az egyéniségüket. A DIVINE DS utastere háromféle variálható belső színösszeállítást kaphat, amelyek mindegyike egyedi és különleges.

 

- franciásan elegáns: a DIVINE DS a saját területükön etalonként számon tartott neves luxusmárkák találkozásának gyümölcse. A hímzéseiről híres Lesage, vagy a ragyogó kristályainak köszönhetően világhírű Swarovski alkotásait az autóba építve a DS ismét azt bizonyítja, hogy akar és tud is szakítani a hagyományokkal, akar és képes merészen házasítani egymástól távolinak tűnő területeket. A DS-nél megjelenő új minőségi szinttel a márka gyökeresen új irányt szab az autózásban!

 

- a technika a stílus szolgálatában: a futurista és avantgárd fényszórók, a lézertechnikával kombinált, futófényszerűen felvillanó irányjelző, a tetőn felnyíló, a tolatókamerának helyet adó lamellák, tökéletesített aerodinamikai jellemzők" A DIVINE DS csupa mozgás és élet. Az utastérben a berendezéseket a pilótafülkét idéző vezetőhely körül alakították ki, a hightech jegyében (érintőképernyő, holografikus kijelző").

 

"A DIVINE DS tudásunk legjavát fejezi ki. A kifinomultság és a technika tökéletes ötvözete ez a tanulmány, a ma és a holnap DS modelljeinek kvintesszenciája. A márka születése után néhány héttel bemutatott DIVINE DS tökéletesen kifejezi a DS egyediségé." (Yves Bonnefont, a DS márka ügyvezető igazgatója)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: