DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

A Williams lehet Massa utolsó csapata

A brazil pilóta úgy érzi, sokkal jobban megbecsülik jelenlegi csapatánál, ami az ő teljesítményére is kihatással van, emellett valószínűnek tartja, hogy a Williamstől fog majd visszavonulni.

Felipe Massa boldog. Nem mintha a Ferrarinál nem lett volna az, de nyilatkozataiban is sugárzik belőle az öröm, melyben Fernando Alonso mellett nem sok jutott neki osztályrészül. Monzában megszerezte első dobogóját a Williams színeiben, ráadásul ott írta alá a következő évre szóló szerződését is, de ami legfontosabb: úgy érzi, itt végre értékelik a munkáját.



 

"Nem tudom, milyen sokáig maradok itt, de úgy gondolom, hogy talán ez lesz az utolsó csapatom. Határozottan" ez lesz az utolsó csapatom."- nyilatkozta Massa a Crash.net-nek Szingapúrban. "Nem tudom mikor fog eljönni az idő a visszavonulásra, de boldog vagyok, és addig szeretnék versenyezni, ameddig a csúcson vagyok. Remélem még két vagy három évig itt versenyezhetek, de lehet akár több is, nem tudom. Nem gondolkodok nagyon előre, csak élvezem a jelenlegi helyzetet." - tette hozzá.



 



 

A csapat legfontosabb tulajdonsága Massa szemében a végtelen tisztelet, amivel körülveszik, és amit a Ferrarinál nem igazán tudott megtapasztalni az utóbbi időben. "Sokkal jobban érzem magam. Nem úgy tekintek magamra, mint egy vezérre, de örülök annak, hogy itt meghallgatnak. Ennek így kellene lennie, de a Ferrarinál ez egy kicsit a háttérbe szorult. Számomra ez nagyon fontos, nem csak azért, hogy jobban, vagy rosszabbul teljesítek-e, mint a csapattársam, hanem mert a csapat számára is elengedhetetlen."



 



 



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: