DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Palmer: Biztató fejlemények az F1-es szerződésre nézve

A GP2 bajnoki éllovasa, Jolyon Palmer elmondása szerint bízik abban, hogy jövőre már a királykategória mezőnyének tagja lehet.

A 23 esztendős Jolyon Palmer komoly, 41 pontos előnnyel vezeti az egyik elsőszámú utánpótlás-sorozatot a Williams tartalékpilótája, Felipe Nasr előtt. Az idén már három győzelmet szerző Palmer, a mezőny egyetlen tagja, aki mind a 18 futamon pontot szerzett, már a soron következő szocsi hétvégén bebiztosíthatja a bajnokságot, de fél szemével már a jövő évi lehetőségeket kémleli.



 



 

Az egykori F1-es pilóta, Jonathan Palmer fia a Sky Sportsnak írott legutóbbi bejegyzésében F1-es lehetőségeiről is szót ejtett: "Egyértelmű, hogy a következő nagy lépés az lesz, hogy megpróbáljak a Formula-1-be bejutni. A menedzsmentem ezen dolgozik, és a legújabb fejlemények alapján bízom benne, hogy a rajtrácson lehetek jövőre."



 

"Már elkezdték bejelenteni a jövő évi versenyzőket, így biztos vagyok benne, hogy a 2015-ös pilótapiac hamar kibontakozik majd" - írja Palmer, aki Romain Grosjean óta az első GP2-es bajnok lehet, aki eljut az F1-ig, hiszen azóta Davide Valsecchinek és Fabio Leimernek ez nem sikerült. Erről bővebben itt írtunk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: