DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

A Williams és a Force India is megtarthatja versenyzőit

A Williams és a Force India versenyzői az idei szezonban kimaradhatnak az átigazolási pletykákból.

A Williams 2009, a Force India pedig 2010 óta minden évben lecserélte legalább az egyik versenyzőjét, azonban most könnyen lehet, hogy mindkét istállónál változatlan marad a felállás. Utóbbi csapatnál nagyon büszkék idei teljesítményükre, különösen arra, hogy a több mint kétszer akkora költségvetésből működő Ferrarival is fel tudják venni a versenyt. Ezt a csapatvezető-helyettes Bob Fernley nyilatkozta a minap a csapat hazai versenyére készülve, míg a nagyfőnök, Vijay Mallya a pilótákat dicsérte:



 

"Nagyon tisztelem Checót és a tehetségét. Jó képességű fiatal versenyző, örülök, hogy a csapatban tudhatom. Nico klasszisát pedig már mindenki jól ismeri a paddockban, ráadásul eddig minden versenyen pontot szerzett" - mondta Mallya, aki minden bizonnyal ragaszkodik a hírek szerint szerződéssel is rendelkező pároshoz.



 



 

A Williamsnél szintén nem várható mozgás, hiszen itt is szerződése van mindkét pilótának a következő évre. Massa esetében erre ő maga hívta fel a figyelmet, amikor Goodwoodban arról kérdezték az újságírók, hogy a jövőben esetleg megpróbálkozik-e a DTM-mel. "Persze, miért ne" - felelt a brazil. "Már tavaly is eszembe jutott, amikor nem tudtam, hogy maradhatok-e a Formula-1-ben. De néhány évig még itt leszek..."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: