DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Caterham: Alakul a megbízhatóság

A Caterham F1 Team folytatta szezon előtti felkészülését. Az újonc Marcus Ericsson először próbálhatott ki Formula-1-es autót a bahreini pályán.
Marcus Ericsson:
"Elégedett vagyok az első napommal, melyet a bahreini pályán teljesítettem. 98 kör nyilvánvalóan nagyon jó hír a megbízhatóságot illetően és ez azt is jelenti, hogy teljesítettem a 300 kilométert, amely a szuperlicensz megszerzéséhez kellett. A fiúk nagyon keményen dolgoztak ma és nagyjából nem volt problémánk, a program szerint tudtam haladni és ez volt a mai nap célja. A teljesítményt illetően még javulni fog az autó és a motor is. A mai időeredmények semmit nem jelentenek és habár mindig jobb egy gyorsabb időt elérni, egész nap hosszú etapokat teljesítettünk és a tervek szerint dolgoztunk. Már várom, hogy újra autóba ülhessek, remélhetőleg megbízhatóságunk továbbra is kitart."

Cedrik Staudohar, Renault Sport F1:
"Egy újabb pozitív nap és 98 kör Marcusnak, amely azt jelenti, sikerült sokkal több programot elvégezni, mint amit kitűztünk erre a tesztre. A nap nagy részében a hosszú etapokra koncentráltunk, próbáltuk az erőforrás különböző beállításokkal, amely segített minket a csomag vezethetőségének javításában, ez nagyon fontos a megnövekedett forgatónyomaték miatt. Jó, hogy sikerül ilyen sok kilométert teljesíteni Marcussal, miután Jerezben csak keveset dolgozhatott. Holnap folytatjuk az erőforrás teljesítményének növelését és cél, hogy hasonló mennyiségű kört teljesítsünk, mint ma."
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: