DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

A New Jersey-i szervezők nem kommentálják a híreket

Az Amerikai Nagydíj szervezői nem kívánták megerősíteni Bernie Ecclestone állítását, miszerint szerződésszegést követtek el.

Egy az Autoweeknek adott interjúban Bernie Ecclestone nemrég úgy nyilatkozott, hogy a New Jerseybe tervezett Amerikai Nagydíj szervezői 2011 óta, azaz a szerződés aláírás óta nem fizettek neki, s emellett azt is elmondta, hogy már mérlegelik annak lehetőségét is, hogy a szervezést elvegyék a jelenlegi menedzsmenttől, ezzel biztosítva, hogy a futam a későbbiekben megrendezésre kerülhessen. Emellett a minap Ecclestone azt is elárulta Christian Syltnek, hogy ő maga is el tudja képzelni a promóter lecserélését: "Talán nem Hindery lesz. Talán kissé a helyszín is megváltozik."



A GPUpdate.net a hírek hatására megkereste a promótert, ám választ nem kaptak kérdéseikre. A New Jersey-i szervezők részéről egy szóvivő a következőket mondta: "Köszönjük a lehetőséget, de se sajtóértesüléseket, se pénzügyi dolgokat nem kívánunk kommentálni." A titkolózás mindenesetre nem sok jóval kecsegtet, pedig Ecclestone néhány hete még úgy nyilatkozott, hogy biztos benne, hogy a 2015-ös futam megrendezésre kerül - annak ellenére, hogy az eredetileg tervezett 2013-as, s a később kitűzött 2014-es dátumot is el kellett halasztani.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: