Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

Gokart hírek

Három Wurz-fiú a magyar gokartversenyen

A hétvégén Ausztriában rendezett, magyar gokartbajnokságot záró esemény különlegessége volt, hogy az egykori F1-es, Alex Wurz mindhárom fia a nevezők között szerepelt.

részletek

Kazár nyitotta a toppilóták toplistáját

A miskolctapolcai Avalon Park és a Formula.hu weboldal szervezésében minden hónapban más és más magyar toppilóta látogatja meg a létesítmény területén található Hell Kart & Event Centert.

részletek

Magyar sikerek az Euro Final döntőiben

Bruck- Immáron hagyomány, hogy augusztusban az Ausztriában található Speedworld pályán megrendezik a MiniMax, Micromax és Junior Max Euro-Final-t, ahol az utánpótlás bizonyíthatja rátermettségét.

részletek

Toppilóták toplistája

Minden hónapban más magyar toppilóta látogatja meg a Hell Kart & Event Centert, hogy az elektromos gokartokkal is bizonyíthassák tudásukat, és létrehozzák a pályán megforduló toppilóták toplistáját.

részletek

Ki lesz a leggyorsabb magyar sztár?

A legnépszerűbb női, illetve férfi sztárok mérkőznek meg egymással hamarosan az RTL Klubon futó új műsorban, a Sztár Gokartban.

részletek

Már húszezer ember próbálta ki a HELL Kart-ot

Miskolctapolcán a tavaly nyáron nyílt Avalon Park HELL Kart & Event Centerében már több mint húszezer ember regisztrált és próbálta ki Európa egyik legmodernebb elektronikus gokart pályáját.

részletek

A Formula szerkesztői a pályán

Első ízben fordul elő, hogy egy versenytudósításban nem szerzőként, hanem főszereplőként bukkanunk fel – ilyen volt az első AFM GP, avagy amikor a főszerkesztő az operatőr elé tolja beosztottját.

részletek

Így verte az MNASZ-elnök a ralisokat

Az elmúlt hétvégén ismét egy különleges eseménynek adott otthon a miskolctapolcai Avalon Park, ezúttal ugyanis a különböző magyar ralibajnokságokhoz kötődő személyek vették birtokukba a gokartpályát.

részletek

Komoly csaták az utolsó kanyarig

Közhelyesen hangzik, de a gokartosok ott folytatták, ahol az évad első futamán elkezdték. Persze nem fizikai értelemben, hiszen az Adria Raceway gyönyörű modern pályáját lecserélték Dunaszerdahelyre.

részletek

Plázapálya: Teszteltük az új Szeged Gokartot

Idén új helyszínen, a Szeged Pláza alatt nyitotta meg kapuit a Szeged Gokart, amely a térség első fedett pályája. A teremgokart-világbajnokság legeredményesebb magyar versenyzője szerint vonalvezetése 5-ből 5 csillagot érdemel.

részletek

Ringbe szállnak a sztárok az Avalon Parkban

Sebestyén vagy Bochkor? Vajon ki marad felül, ha nem szócsatáról, hanem gokartról van szó? A legnagyobb sztárok mérik össze erejüket a Sztár Gokart verseny-sorozatban a HELL Kart-pályán április 12-én.

részletek

Óriási siker az olaszországi évadnyitón

Húsvét hétvégéjén lezajlott a szezon első versenyhétvégéje (GOB I., CEE I. és CEZ I.). 25 nemzet 165 versenyzővel képviseltette magát.

részletek
Olvastad már?