Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Gokart hírek

Komoly csaták az utolsó kanyarig

Közhelyesen hangzik, de a gokartosok ott folytatták, ahol az évad első futamán elkezdték. Persze nem fizikai értelemben, hiszen az Adria Raceway gyönyörű modern pályáját lecserélték Dunaszerdahelyre.

részletek

Plázapálya: Teszteltük az új Szeged Gokartot

Idén új helyszínen, a Szeged Pláza alatt nyitotta meg kapuit a Szeged Gokart, amely a térség első fedett pályája. A teremgokart-világbajnokság legeredményesebb magyar versenyzője szerint vonalvezetése 5-ből 5 csillagot érdemel.

részletek

Ringbe szállnak a sztárok az Avalon Parkban

Sebestyén vagy Bochkor? Vajon ki marad felül, ha nem szócsatáról, hanem gokartról van szó? A legnagyobb sztárok mérik össze erejüket a Sztár Gokart verseny-sorozatban a HELL Kart-pályán április 12-én.

részletek

Óriási siker az olaszországi évadnyitón

Húsvét hétvégéjén lezajlott a szezon első versenyhétvégéje (GOB I., CEE I. és CEZ I.). 25 nemzet 165 versenyzővel képviseltette magát.

részletek

Nem csak a gokartok: Tavaszi csábítás

Sportos programokkal készül a tavaszra a Hell Kart & Event Center nagy népszerűségnek örvendő erdei elektromos gokartpályájának is otthont adó miskolctapolcai Avalon Park.

részletek

Egy Európa-bajnok ellen

Március 15-én a miskolctapolcai Avalon Parkban található Hell Kart Center látogatói a Kanári-szigeteken rendezett Eb-futamról hazatérő Bessenyey Zoltánnal csaphattak össze az esős pályán.

részletek

Győzz le egy kétszeres Európa-bajnok ralist!

Egy kétszeres Európa-bajnok raliversenyzővel mérkőzhetnek meg, akik március 15-én kilátogatnak a miskolci Avalon Parkba – Bessenyey Zoltánnal a versenyről, valamint ralis karrierjéről beszélgettünk.

részletek

Dominkó Arnold - Énekkaros gokartos

A kezdetek óta, azaz két és fél országos bajnoki szezon elteltével világosan látszik, milyen jó hatással van a profi gokartozás Dominkó Arnold fejlődésére...

részletek

Nagy Benjámin: Cél a világdöntő

Első szezonját teljesítette a gokart-ob mezőnyében Nagy Benjámin, aki az esztendő történéseivel ugyan nem teljesen elégedett, de így is bőven volt része sikerekben.

részletek

FIA-díjat kapott a magyar gokartos

Az MNASZ elnöke, Oláh Gyárfás maga számolt be a nagyszerű hírről, miszerint az FIA CEZ bizottsága az év gokartos tehetségének választotta az idén mindent megnyerő Kancsár Ferencet.

részletek

Formulaautóba ülne a magyar gokartsztár

Az idei évben mindent megnyert, amit csak lehetett, beleértve az Európa-bajnokságot és a Rotax világdöntőt is, eljött tehát a váltás ideje gokartsportunk fényesen ragyogó csillaga számára.

részletek

Kecskeméten zárult a 2015-ös gokartbajnokság

A legtöbb kategóriában már a kecskeméti szezonzáró előtt eldőlt a 2015-ös országos gokartbajnoki cím sorsa, így nem volt teljes a mezőny az év utolsó versenyhétvégéjén...

részletek
Olvastad már?