Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Gokart hírek

Ki lesz a leggyorsabb magyar sztár?

A legnépszerűbb női, illetve férfi sztárok mérkőznek meg egymással hamarosan az RTL Klubon futó új műsorban, a Sztár Gokartban.

részletek

Már húszezer ember próbálta ki a HELL Kart-ot

Miskolctapolcán a tavaly nyáron nyílt Avalon Park HELL Kart & Event Centerében már több mint húszezer ember regisztrált és próbálta ki Európa egyik legmodernebb elektronikus gokart pályáját.

részletek

A Formula szerkesztői a pályán

Első ízben fordul elő, hogy egy versenytudósításban nem szerzőként, hanem főszereplőként bukkanunk fel – ilyen volt az első AFM GP, avagy amikor a főszerkesztő az operatőr elé tolja beosztottját.

részletek

Így verte az MNASZ-elnök a ralisokat

Az elmúlt hétvégén ismét egy különleges eseménynek adott otthon a miskolctapolcai Avalon Park, ezúttal ugyanis a különböző magyar ralibajnokságokhoz kötődő személyek vették birtokukba a gokartpályát.

részletek

Komoly csaták az utolsó kanyarig

Közhelyesen hangzik, de a gokartosok ott folytatták, ahol az évad első futamán elkezdték. Persze nem fizikai értelemben, hiszen az Adria Raceway gyönyörű modern pályáját lecserélték Dunaszerdahelyre.

részletek

Plázapálya: Teszteltük az új Szeged Gokartot

Idén új helyszínen, a Szeged Pláza alatt nyitotta meg kapuit a Szeged Gokart, amely a térség első fedett pályája. A teremgokart-világbajnokság legeredményesebb magyar versenyzője szerint vonalvezetése 5-ből 5 csillagot érdemel.

részletek

Ringbe szállnak a sztárok az Avalon Parkban

Sebestyén vagy Bochkor? Vajon ki marad felül, ha nem szócsatáról, hanem gokartról van szó? A legnagyobb sztárok mérik össze erejüket a Sztár Gokart verseny-sorozatban a HELL Kart-pályán április 12-én.

részletek

Óriási siker az olaszországi évadnyitón

Húsvét hétvégéjén lezajlott a szezon első versenyhétvégéje (GOB I., CEE I. és CEZ I.). 25 nemzet 165 versenyzővel képviseltette magát.

részletek

Nem csak a gokartok: Tavaszi csábítás

Sportos programokkal készül a tavaszra a Hell Kart & Event Center nagy népszerűségnek örvendő erdei elektromos gokartpályájának is otthont adó miskolctapolcai Avalon Park.

részletek

Egy Európa-bajnok ellen

Március 15-én a miskolctapolcai Avalon Parkban található Hell Kart Center látogatói a Kanári-szigeteken rendezett Eb-futamról hazatérő Bessenyey Zoltánnal csaphattak össze az esős pályán.

részletek

Győzz le egy kétszeres Európa-bajnok ralist!

Egy kétszeres Európa-bajnok raliversenyzővel mérkőzhetnek meg, akik március 15-én kilátogatnak a miskolci Avalon Parkba – Bessenyey Zoltánnal a versenyről, valamint ralis karrierjéről beszélgettünk.

részletek

Dominkó Arnold - Énekkaros gokartos

A kezdetek óta, azaz két és fél országos bajnoki szezon elteltével világosan látszik, milyen jó hatással van a profi gokartozás Dominkó Arnold fejlődésére...

részletek
Olvastad már?