Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek

Gokart hírek

Nagy Sándor a legjobb magyar a Világdöntőn

Több magyar gokartos is a legjobb tíz között zárt a Rotax Grand Finals döntőiben Portugáliában: Nagy Sándor ötödik helye a Junior MAX-ban volt a legszebb eredmény.

részletek

Kovács Zsombor: A tempó megvolt Genkben

Két héttel a portimaoi világdöntő előtt Genkben, a BNL Golden Trophy-n állt rajthoz az MHH Kart Team versenyzője. A leggyorsabb körrel és húsz helyezést javítva szerezte meg a tizedik pozíciót Kovács Zsombor Belgiumban.

részletek

Szabó Nikolas: Eb-rekord és bajnoki cím

Úgy tartja a mondás, hogy a nehezen megszerzett győzelem a legédesebb. Nos, ezen állítás valóságtartalmát Szabó Nikolas is alátámaszthatja, hiszen egy kimondottan komplikált idényt tudhat maga mögött.

részletek

MHH Kart Team: Győzelem a tesztverseny

Egy hónappal a portugáliai világdöntő (Rotax Max Challange Grand Finals) előtt szintén Portimaoban rendeztek egy felkészülési futamot, amelyen az MHH Kart Team két versenyzője is részt vett.

részletek

Kovács a legjobb magyar a Eurochallenge-en

Igen erős, 30 fős Max Senior mezőnyben a 11. helyet szerezte meg Kovács Zsombor, Castellettóban, a Rotax Eurochallenge negyedik, egyben befejező állomásán. A bajnokságban 10. helyen végzett.

részletek

Menya belül mosolygott az első bajnoki címén

Két bajnoki címet is ünnepelhetett Krózser Menyhért, amikor Bruckban a magyar és a CEE bajnokságot is megnyerte a Micro Max kategóriában. Ez volt pályafutása első két bajnoki címe.

részletek

MHH Kart Team: Egy hétvége, három bajnoki cím

Három bajnoki címet szerzett az MHH Kart Team a Közép-Kelet-Európai (CEE) Rotax Max és a magyar bajnokság záró futamán, az ausztriai Bruckban.

részletek

Krózser mindent vitt a Pannonia-Ringen

Tarolt Krózser az Országos Gokartbajnokság hetedik futamán a Pannonia-Ringen. Az MHH Kart Team versenyzője a MicroMax kategóriában az időmérőt, az elődöntőt, a döntőt és a szuperdöntőt is megnyerte.

részletek

Krózser a Grand Festivalon is bizonyított

Kiválóan szerepelt Krózser Menyhért a Rotax Max Grand Festivalon, amely a Micro Max kategória európai döntőjének tekinthető.

részletek

Szabó Nikolas: Az álmomért harcolok

Mi az, ami egy versenyzőből bajnokot teremt? Az a plusz, ami kiemel az arctalan tömegből, és példává állít? A sportág iránti végtelen alázat, elkötelezettség és győzelemvágy. És mi történik akkor, ha ez a három összetevő egy tehetséges emberben összpontosul? Megkapjuk a jövő nagy tehetségét.

részletek

Két dobogó a CEE-n

Nehéz, de eredményes versenyt teljesített az MHH Kart Team a csehországi Chebben megrendezett gokart CEE futamon. Kovács Zsombor Max Seniorban második, míg Krózser Menyhért MicroMaxban harmadik lett.

részletek

Hadik András a gokartot is jól kezeli

A miskolctapolcai Avalon Park és a Formula.hu weboldal szervezésében minden hónapban más és más magyar toppilóta látogatja meg a létesítmény területén található Hell Kart & Event Centert, hogy az elektromos gokartokkal is bizonyíthassák tudásukat, és létrehozzák a pályán megforduló toppilóták toplistáját.

részletek
Olvastad már?