DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Írjuk meg együtt az F1-szurkolók nagykönyvét!

Most elmesélheted a Hungaroring történelmét a Te szemszögedből! Foglald össze élményeid, gyűjtsük össze 1986-tól napjainkig a rajongói beszámolókat, és írjuk meg együtt a világ legnagyobb szurkolói könyvét!

A „Myf1story kampány” azért jött létre, hogy a száguldó cirkusz magyarországi szentélyébe kilátogató szurkolók, érdeklődők megtudják osztani a sporthoz fűződő élményeiket, gondolataikat. A média által közvetített színes eseményeken, rendezvényeken túl létezik egy világ, amit csak a szurkolók ismernek és élnek át testközelből. Az ilyen EGYEDI és ÉRTÉKES élményekből szeretnénk létrehozni a földkerekség legnagyobb Formula-1-es SZURKOLÓI KÖNYVÉT! 

Ott voltál az elsőn 1986-ban vagy idén jössz először? Milyen érzést vált ki egy-egy felbőgő motor, a boxutca látogatás vagy az F1 különleges atmoszférája? Van-e már autogrammod, hogyan szerezted meg, milyen nehézségekkel kellett megküzdened?  Találkoztál-e a már kedvenc pilótáddal, mit éreztél?  Esetleg transzparansekkel, zászlókkal fejezed ki hódolatod egy csapat vagy pilóta iránt? Milyen módon készülsz a rendezvényre, barátokkal, ismerősökkel jössz, van valamilyen ismertető jegyetek? Hogyan szurkoltok, milyen poénokkal heccelitek az „ellentábort”? Kötöttél-e már barátságot a Ringen vagy életed párját találtad meg a helyszínen? Van egy jó "camping" sztorid, esetleg besurrantál egy hotelbe, ahol a pilóták megszálltak? A verseny végén befutottál a pályára? Mit láttál, hogy érezted magad?

Számunkra MINDEN BESZÁMOLÓK ÉRDEKES és ÉRTÉKES! Írd le gondolataid, érzéseid, élményeid, osszuk egy egymással, kivel mi történt 1986 óta! A MYF1STORY lehetőséget biztosít minden rajongó számára, aki már járt a mogyoródi szentély környékén! A történeteket E-BOOK formájában fogjuk publikálni, mi több, a legjobb irományokat közönségszavazás révén megversengtetjük és KEMÉNYKÖTÉSŰ KÖNYV formájában KIADJUK! Légy részese TE is a világ legnagyobb szurkolói könyvének!

További információért látogass el weboldalunkra: https://myf1story.wixsite.com/nagykonyv
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-8vQb4Jyqk4
Facebook: https://www.facebook.com/myf1story/



HGP 2014_22

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: