DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Ricciardo: Valakinek nagyon boldog karácsonya lesz

Az ausztrál viccesen rámutatott, Rosberg óriási ajándékot ad valakinek a mezőnyből. És hogy miért várja az új szezont az F1 legszélesebb mosolyának birtokosa? Hát mert izmosodhat!

Daniel Ricciardo végzett harmadikként a világbajnokságban, így ő is ott volt az FIA díjátadó gáláján Bécsben, melyen Nico Rosberg bejelentette visszavonulását. Az ausztrált is igazán meglepte a hír, mely kapcsán nem felejtette el megjegyezni: a világbajnok döntésével óriási ajándékot ad valakinek.

„A nagy hír az volt, hogy Nico bejelentette a visszavonulását, ami igencsak váratlanul érkezett. Örülök, hogy elég tökös volt ahhoz, hogy kimondja, ennyi elég. Elérte, amit akart, jól tette, hogy így lépett. Ugyanakkor csodálatos karácsonyi ajándékot adott valakinek. Akárki is kapja az ülést, remélem, értékelni fogja” – mondta Ricciardo, aki rögtön kizárta magát az esélyesek közül, mivel 2018 végéig szerződés köti a Red Bullhoz.



Ricciardo kitért a következő szezonra, amelyet alig vár – már csak a kondi miatt is. „Személy szerint jobban fogom élvezni, mivel több erősítő edzésre lesz szükségünk, ami kedvemre való. Az utóbbi pár évben az edzés nagy része csak arról szólt, hogy alacsonyan maradjon a testsúly, hosszú állóképességi edzéseket végeztünk, de izmot nem szedhettünk fel. Most végre izmosodhatunk, nagyobb lesz a kihívás, de a jutalom is!”

„Emiatt nem is bánom, hogy későn kezdődik a tesztelés, mert így több esélyünk lesz szintre hozni magunkat. Izgatott vagyok, hogy két hónapot eltölthetek rendes edzéssel még az első teszt előtt, megszakítás nélkül, nem úgy, mint a szezon közben, amikor nagyon ritkán jut rá egy egész hét. Egyszóval biztos vagyok benne, hogy újév után, mikor már kitomboltam magam, készen állok a startra. Január másodikán újra felkattintom a kapcsolót” – ígérte Ricciardo.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: