DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Rosberg feltüzelve, magabiztosan tér vissza

A Mercedes német F1-es pilótája szerint tudja, hogy övé a legjobb autó, erősnek érzi magát és szeretné feliratkozni a spái győztesek közé - motiváltan tér vissza a nyári szünetről.

Nico Rosberg számára jókor jött a nyári szünet, hiszen július folyamán elveszítette első helyét, több vithatható manővert is bemutatott és 19 pontos hátrányba került a bombaformába lendülő, egyre magabiztosabb Lewis Hamiltonnal szemben. A német pilóta szerint ami történt, megtörtént, most már csak arra koncentrál, ami rá vár.

RosbergCelebrate



"Számomra ez most egy tiszta lap" - mondta Rosberg a Belga Nagydíj előtt. "Ami a szezon eddigi részében történt, az már a múlt. Alig várom már, hogy visszaülhessek az autóba, letegyem a lábam és mindent kihozzak a következő futamokból, amit csak tudok" - tette egyértelművé, hogy rendkívül motiváltan tér vissza a szünetről.

"Belgium egy nagyszerű hely ahhoz, hogy újrakezdjük a dolgokat a szünet után. Ez egy szenzációs pálya rengeteg kihívással és általában őrült időjárási körülményekkel, ami még inkább felboríthatja a dolgokat" - tért rá a hétvégi versenyre a Mercedes pilótája. "Erősnek érzem magam belül, tudom, hogy enyém lesz a legjobb autó, feltüzelten térek vissza, meglátjuk, hogyan alakul."

"Ha visszatekintesz a korábbi évekre, voltak itt már hatalmas pillanatok, például Mika Hakkinen és Michael Schumacher megaakciója 2000-ben, a Kemmelben. Minden történelmi esemény csak még különlegesebbé teszi a helyszínt, úgyhogy szeretném felírni a nevem a győztesek listájára."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: