Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek
Autó

Itt a vége, fuss el véle - Scion tC 10.0

A New York-i Nemzetközi Autószalonon debütál a Scion márka utolsó, limitált példányszámú sorozata, a tC Release Series 10.0.

sciontcreleaseseries100a

A több szempontból is különleges széria Barcelona vörös fényezéssel és Kei Miura „body kittel” kerül a kereskedésekbe, utóbbi egy sportosabb első légterelőt, erőteljesebb oldalsó szoknyákat és egy csomagtérajtóra szerelt légterelőt foglal magában. Emellett TRD (Toyota Racing Development) ültető-rugókat és sport-kipufogórendszert kapott a tC Release Series 10.0, valamint fekete Scion jelvényeket és könnyűfém keréktárcsákat. A kabinban kontrasztos, vörös öltésekkel díszített fekete sportülések várják az utasokat, továbbá a spéci kiegészítők közé sorolhatók a piros biztonsági övek, az egyedi szőnyegek és a sorszámozott plakett.

sciontcreleaseseries100c

A háromajtós kupé gépházteteje alatt a szokásos, 2.5 literes, négyhengeres motor dolgozik, 179 lóerős csúcsteljesítménnyel, illetve hatfokozatú manuális vagy automata sebességváltóval párosítva. Az utolsó szériából mindössze 1200 darab készül, ára pedig 23.190 amerikai dollár lesz.

sciontcreleaseseries100b

Olvastad már?