DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Apja szerint Hamilton ennél csak jobb lesz

Anthony Hamilton szerint az elmúlt két év bajnoka idén még jobb, még erősebb lesz és úgy véli, hogy maradt benne még pár világbajnoki cím és hét-tíz évet tölthet még el a Formula-1-ben.

Anthony Hamilton, a címvédő Lewis Hamilton édesapja szerint fia egyre csak jobb és erősebb lesz - legalábbis ezt válaszolta a Sky Sports kérdésére, mely azt firtatta, vajon idén is világbajnok lehet-e a brit pilóta.

Hamilton-strong-dppi



"Úgy gondolom, hogy képes rá. Ha tehetséges vagy, akkor mindig tehetséges maradsz, az nem veszik el. Lewis idén 31 éves, úgyhogy a karrierjének második felében van már, de úgy gondolom, hogy újabb hét-tíz évet tölthet el a Formula-1-ben és a lehetőségeiből ki szeretné hozni a maximumot. Folyamatosan fejlődik, jobbá, erősebbé válik és szerintem van még benne bár vilábajnoki cím" - nyilatkozta Anthony Hamilton.

Az apuka nem hiszi, hogy fia kipróbálja magát máshol és idő előtt visszavonul a királykategóriától.

"Soha ne mondd, hogy soha, de nem hinném, hogy másban is kipróbálná magát. Lewis versenyző típus, imádja az autóversenyzést és imád nyerni. Amíg ilyen formában van, nem fog váltani, marad a Formula-1-ben. Ahogy mondtam: szerintem még van minimum hét éve itt és azt is mondhatom, hogy ez rossz hír a riválisok számára."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: