DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Miért verte Rosberg sorra Hamiltont?

Lewis Hamilton a sajtónak elárulta, hogy zenei karrierjét az F1-es hétvégéken is építi – de nem ezért, hanem egészen más okból szenvedett vereséget zsinórban háromszor Nico Rosbergtől.

Az idei év utolsó szakasza nem Lewis Hamiltoné volt, hiszen időmérőn zsinórban hatszor kikapott csapattársától, Nico Rosbergtől, ráadásul az utolsó három versenyt is elvesztette vele szemben. Rosberg három győzelme éppen azt követően jött, hogy Hamilton bebiztosította a bajnoki címet, s bár néhány héttel ezelőtt még határozottan cáfolták, hogy csökkent volna a brit pilóta motivációja, Hamilton most beismerte, hogy valójában ez nem is áll annyira messze az igazságtól.

hamilton_abu_cs



A brit világbajnok a következőket mondta a BBC-nek: „Továbbra is elkötelezettnek kell lenned, és kőkeményen kell dolgoznod, csakhogy közben az az érzésed, hogy a munkámnak itt vége, bár vége lenne a szezonnak és elmehetnék pihenni. Csakhogy ehelyett versenyezned kell, ám a csapatodban rengeteg ember továbbra is dolgozik, így neked is ezt kell tenned értük. Nem volt a legsikeresebb az év vége, de ezeken a versenyeken is második lettem, ami annyira azért nem rossz.”

Hamilton egyúttal a zenei karrierjéről is beszélt a sajtónak – mint kiderült, sokszor a nagydíjhétvégéken is dolgozik: „Lassan alakul a dolog. rengeteg dolgoztam rajta idén, sok zeném már készen is van tulajdonképpen. Előbb-utóbb majd hallani is lehet belőle valamit. Van egy csapat ember, akik velem járják a világot, s miután a versenyhétvégéken este 6-7 felé végzünk a pályán, egyből a hotelbe megyek, s a szobámban írok, illetve készítek felvételeket.”

„Gyakran hajnal egyig is dolgozunk, aztán reggel felkelek, és autóba ülök. Őrület!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: