DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 2. vasárnap
F1

Mexikói Nagydíj: „Az elmúlt évek legjobbja”

Továbbra sem szűnnek a pozitív visszajelzések a Mexikói Nagydíjjal kapcsolatban: most a helyszín egyik kulcsfigurája árulta el, Ecclestone mit mondott neki a hétvégéről.

A Mexikói Nagydíj lenyűgözte a mezőny valamennyi tagját, hiszen a felújított helyszínen tömve voltak a lelátók, és a szurkolók remek hangulatot varázsoltak egész hétvégén, de legfőképp az izgalmasra sikerült futamot követően. Carlos Slim Domit (mexikói üzletember, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy országa visszatérjen a versenynaptárba) elmondta, szerinte nagy jövő áll a verseny előtt, ugyanis olyan reakciókat kaptak a hétvégével kapcsolatban, amelyek alapján mindenki maximálisan elégedett volt.

 MexikóiGP



„Az embereket, akiknek ilyen fantasztikus élményben volt részük, és akik a televízióban látták, feltüzeli a dolog” – kezdte. „Ez egy olyan esemény, amely a következő években tovább fog növekedni. És remélhetőleg néhány éven belül egy mexikói is dobogóra állhat – esetleg kettő. Már 13 éve, hogy elkezdtük ezt a projektet, 23 éve volt az utolsó versenyünk, és még régebben láthattunk mexikóit a pályán.”

„Ismerve azokat az áldozatokat, amelyeket Checónak [Sergio Perez] fiatalabb korában meg kellett hoznia, valamint minden mást, ami történt, egy álom vált valóra azzal, hogy idén végére értünk a rögös útnak.” Az üzletember hozzátette, számukra a legfontosabb, hogy Ecclestone is remekül érezte magát, és mindennel elégedett volt. „A csapatok, a versenyzők és a szerelők részéről fantasztikus visszajelzéseket kaptunk, Bernie is azt mondta, hogy évek óta ez volt a legjobb nagydíj.” 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: