DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Massa a versenyen is legyőzné a Ferrarikat

Felipe Massa nagyon örül annak, hogy az utóbbi F1-es futamokhoz hasonlóan ezúttal is sikerült felvenniük a versenyt jelenlegi legnagyobb riválisukkal, a Ferrarival, és immár az időmérőn is legyőzték őket.

Az istálló brazil pilótája a silverstone-i kvalifikáció után tett nyilatkozatában kijelentette, hogy meg van elégedve a Williams jelenlegi teljesítményével. Jogosan lehet boldog, hiszen a legutóbbi két futamon sikerült dobogóra állniuk, ezzel legyőzniük a két Ferrarit.

W89P2340_resize



A versenyző elmondta, nagyon bíztató számukra az, hogy a mai kvalifikáció utolsó szakaszában megszerezték a harmadik és a negyedik helyet, és sikerült maguk mögé utasítaniuk a két Ferrarit, akik így csak az ötödik és a hatodik helyet kaparintották meg Kimi Raikkönen – Sebastian Vettel felállásban. "Úgy gondolom, hogy ez egy fantasztikus nap volt a számunkra, csodálatos látni azt a sok embert, akik kilátogattak ide, a csapatunk hazai futamára” – mondta el a brazil.

„A harmadik és a negyedik hely nekem is és Valtterinek is sokat jelent, egész végig harcoltunk egymással, legfőképp a Q3-ban, végül azonban egy csodálatos kört futottam, épp ezért boldog vagyok. Már a holnapi napra koncentrálok, erős versenyünk lehet a Ferrari ellen, és fontos megmutatnunk, hogy mindkét autónkkal előttük tudunk végezni. Örülök a mai teljesítményünknek.”  

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: