DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 11. szombat
Egyéb

Mick Schumachert Maranellóban látták

A hétszeres világbajnok F1-es fia a Ferrari városában járt – ott pedig az istálló egyik fontos emberével találkozott, aki rövidesen egy teszten is segíteni fogja a karrierje elején járó németet.

Michael Schumacher 16 esztendős fiát, aki idén első formulaautós szezonját teljesítette a német Formula-4-ben, a Ferrarihoz közel álló újságíró, Leo Turrini látta meg a Scuderiának otthont adó városban. A fiatal versenyző nem egyedül mutatkozott, hanem a Ferrari több fontos beosztású emberének társaságában.



„Mick azért volt Maranellóban, hogy az apja barátaival találkozzon, valamint beszéljen Luca Baldisserrivel, aki Schumival dolgozott mérnökként 2000-től kezdődően” – írta blogjában Turrini, aki a Michael Schumacher képeivel teleaggatott Montana étteremben ebédelve pillantotta meg a társaságot. Érdemes hozzátenni: Baldisserri jelenleg a Ferrari versenyzői akadémiájának vezetője.

Turrini arról is értesült, hogy az ifjabb Schumacher Maranellóból Monzába utazik, ahol Formula-4-es teszten vesz részt.  Valószínű, hogy jövőre is a német bajnokságban indul majd, ahol 2015-öt az összetett 10. pozíciójában zárta, egy futamgyőzelmet és egy dobogót szerezve. Turrini megemlítette: „Baldisserri az oldalán lesz a teszt során.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: