Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Touareg

Hazánkba is megérkezett az új Touareg

Mindössze pár héttel a világpremier után május 11-én Budapesten is bemutatkozott az új Volkswagen Touareg, így már négy tagúra bővült a Volkswagen SUV kínálata. A Touaregben minden olyan megoldás megtalálható, ami a XXI. századi autógyártás csúcsát jelenti: konnektivitás, asszisztens rendszerek, komfort szolgáltatások, infotainment, LED-világítás, amelyek a méretes szabadidő autó fedélzetén hálózatba integrálva hozzák el a jövőt a jelenbe.

részletek

A Volkswagen bemutatja új Touareg sorozatát

Első Kínában tartott világpremierje alkalmával a Volkswagen egyértelműen jelezte legjelentősebb piacán: az új Touareg1 mérföldkő a márka eddigi legnagyszabásúbb technika- és modellkampánya során, egyben jól érzékelteti a Volkswagen mérnökeinek és formatervezőinek tudását.

részletek

Az új Volkswagen Touareg

Új Touareg sorozata világpremierjével indítja az idei autós szezont a Volkswagen. A márka zászlóshajója újabb mérföldkő a Volkswagen legnagyszabásúbb modelloffenzívája során.

részletek

Horror egy pekingi parkolóházban

Még nézni is rossz, amit egy hölgy művelt a kínai főváros egyik parkolóházában. Ha bárkiben is felmerülne, hogy a helyhiány miatt állt a Porsche tetejére a Touareg az gyorsan felejtse el.

részletek
Olvastad már?