Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 11. kedd

Lamborghini

Videó: ilyen az új Lamborghini Aventador

Rengeteg aktív aerodinamikai elemmel rendelkezik az új Aventador SVJ, amely 77 lóereje mellett minden feladathoz alkalmazkodik - ezt mutatja be az alábbi videó is.

részletek

Újra Lamborghini az F1-ben? Talán egyszer...

Az olasz márka esetleges F1-be való csatlakozásáról beszélt vezérigazgatójuk, Stefano Domenicali. A márka a közeljövőben még nem, később azonban lehet, hogy visszatér a sorozatba.

részletek

Felugrott a Lambójára, nagy égés lett belőle

A fekete szupersportkocsi tulajdonosa úgy döntött, felmászik a szélvédőre, és onnan integet a köré sereglett népnek. Csak éppen nem kellett volna akkora lendülettel felugrania – a szélvédő azonnal berepedt. Az eset az Autopride elnevezésű felvonuláson történt, Floridában.

részletek

Visszatérhet a Lamborghini az F1-be

Az elmúlt években nem igazán mutatott érdeklődést a Formula-1 iránt a Lamborghini. Ám a gyártó hozzáállása a szabálytervezetek miatt nagy fordulatot vett és fontolgatják a visszatérést.

részletek

Elárverezik Ferenc pápa Lamborghinijét

A római katolikus egyházfő tavaly kapta ajándékba a Huracan RWD-t, amely hamarosan kalapács alá kerül.

részletek

Domenicali: Alonso, Hamilton és Vettel a legjobbak

Stefano Domenicali, a Ferrari egykori csapatfőnöke beszélt korábbi pilótájáról. Az olasz szerint Alonso még mindig az élmezőny tagja lenne, ha a McLaren gyorsabb autót adna neki.

részletek

Újonc csapatok reménytelen kísérletei

Az utóbbi évtizedekben számos alkalommal próbálkoztak újonc csapatok a Formula-1-ben. Ugyanakkor a kísérletek időnként rettentő nagy bukásba torkolltak, néha már az út elején.

részletek

Nem ilyen utakra tervezték a Lamborghinit

A zöld Huracan küszköd, izzad, a kerekek pörögnek, az erőlködés nekünk kínos. Elég öt méternyi problémás útszakasz, és a szuperautó minden erényének lőttek.

részletek

Egy bizonyos testsúly felett a Lamborghini sem ajánlott

Még nézni is fáj azt a szenvedést, amit ez a felfelé nyíló ajtó okozott a Lamborghini sofőrjének - valóban, sajnos van az a testalkat, amely mellé már nem javallott ilyen sportautóval közlekedni...

részletek

Ilyen lett az Urus, a Lamborghini Super SUV-ja

Megismerhette a világ a Lamborghini Urust, amely 2018-tól az olasz márka harmadik gyártás alatt levő modellje lesz az Aventador és Huracán mellett. Egy új kategóriát teremt meg: bemutatkozik a Super SUV.

részletek

Amikor a Beetle-t a Chironnal keresztezik

Különleges autókat mutatunk be, melyek a valóságban nem léteznek: ezeket a hibrideket két, egymással szöges ellentétben álló típusból hozták létre. Ez történik, ha a BMW i8-at Dodge Chargerrel, vagy Pagani Huayrát Camaro Classickal keverik.

részletek

Ezek a motorgyártók érdeklődnek az F1 iránt

Az elmúlt hetekben több neves cég is kifejezte szimpátiáját az új F1-es motorszabályokkal kapcsolatban - összeszedtük, kik csatlakozhatnak a sportághoz 2021-től.

részletek
Olvastad már?