Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Lamborghini

Vajon hány millióba került ez a csattanás?

Szinte megszakad a szívünk: ilyen, amikor egyszerre törik össze egy méregdrága Ferrari és egy méregdrága Lamborghini.

részletek

Hát ezt a Lambót meg ki karcolta össze így?

A válasz talán meglepő lehet: egy múzeum látogatói, ugyanis Dániában pontosan ezzel a céllal állították ki az itt látható Gallardót - a "műalkotás" címe: "A modern ember értékei".

részletek

Mire jutott a csodás hangú Lamborghini V12 az F1-ben?

Csütörtök délelőtt hozták nyilvánosságra, hogy a pénteki FIA motorkonferencián részt vesz Stefano Domenicali is, a Lamborghini képviseletében. Vessünk egy pillantást a Lamborghini F1-es múltjára, köztük egy csodás videóval 1990-ből!

részletek

A Lamborghini lesz ott az F1-es találkozón az Audi helyett

Korábbi információk szerint az FIA pénteki motorkonferenciáján a Volkswagen Csoport is képviselteti magát az Audi révén, de kiderült, hogy mégsem a négykarikás márka lesz ott Párizsban.

részletek

Ennél egyértelműbben nem fogalmazhatott volna a Lamborghini főnöke az F1-ről

A Volkswagen-csoport több leányvállalata is folyamatosan játszadozik az F1-be lépés gondolatával, a Lamborghini vezérigazgatója legutóbbi nyilatkozatával azonban végleg pontot tehet a találgatások végére.

részletek

A Ferrari vagy a Lambo húz jobban?

Mivel a két dubaji srácnak úgysem kell mással foglalkoznia, ezért úgy döntöttek, egymásnak eresztik a két olasz csodát, kipróbálta,

részletek

A Lambo elnöke belengette az F1-es szereplést

A Lamborghinit a Ferrari korábbi csapatfőnöke irányítja, aki minden korábbinál egyértelműbb jelet adott az olasz gyártó F1-es csatlakozására.

részletek

Méltán Elfeledve: Gyári Lambo az F1-ben (vagy nem?)

Az 1990-es évek elejének eredménylistáit böngészve a Modena és a Lamborghini megnevezés is több vonatkozásban bukkan fel – ma arról a csapatról lesz szó, ahol e két név „története” összeér…

részletek

Így vált a lángok martalékává a sárga Ferrari

A 360 Spider tulajdonosa épp csak kiugrott pénzt felvenni egy ATM-ből, ám mire visszafordult, már kigyulladt az autó hátulja. Bónuszként pedig mutatunk egy teljesen kiégett Lamborghinit is.

részletek

Bátorságpróba: Amikor százmilliókkal játszol

Ilyesmit csak az mer bevállalni, akinek sosem remeg meg a keze - az "Őrült Svéd" néven ismert Samuel Hübinette, az első Formula D-szezon győztese úgy ünnepelte meg új Huracanja megérkezését, hogy cirkuszolt vele egyet a többi Lambo között!

részletek

Rommá tört hófehér autócsodák

Az összetört sportkocsik válogatásában ezúttal számos pórul járt fehér csodagépjárművet találhatunk: Lamborghinik, BMW-k és Porschék, amelyekre jobban is vigyázhatott volna a gazdájuk…

részletek

Rommá tört és szénné égett – túlélték

Az elmúlt hét legnagyobb túlélőinek listájára nyugodtan felírhatjuk azt a két sofőrt, akik maguk mesélhetik el, milyen volt egy kettészakadó, illetve egy motortűzben szénné égő Lambóból megmenekülni.

részletek
Olvastad már?