Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Lamborghini

Ilyen lett az Urus, a Lamborghini Super SUV-ja

Megismerhette a világ a Lamborghini Urust, amely 2018-tól az olasz márka harmadik gyártás alatt levő modellje lesz az Aventador és Huracán mellett. Egy új kategóriát teremt meg: bemutatkozik a Super SUV.

részletek

Amikor a Beetle-t a Chironnal keresztezik

Különleges autókat mutatunk be, melyek a valóságban nem léteznek: ezeket a hibrideket két, egymással szöges ellentétben álló típusból hozták létre. Ez történik, ha a BMW i8-at Dodge Chargerrel, vagy Pagani Huayrát Camaro Classickal keverik.

részletek

Ezek a motorgyártók érdeklődnek az F1 iránt

Az elmúlt hetekben több neves cég is kifejezte szimpátiáját az új F1-es motorszabályokkal kapcsolatban - összeszedtük, kik csatlakozhatnak a sportághoz 2021-től.

részletek

Az F1 legszebben szóló motorjai

2014-től az új motorszabályok miatt a Formula-1-es versenyautók hangereje jelentősen megváltozott, nem előnyére. Ha szereted a szépen szóló, hangos motorokat, itt a helyed, hangerőt fel!

részletek

Korábbi főnöke is szorít a Ferrariért

Dolgozhat valaki egy rivális olasz márka vezetőjeként, a múltat nem lehet kitörölni egykönnyen: Stefano Domenicali 2014-ben volt kénytelen búcsút inteni a maranellói F1-es gárdának, de továbbra is az ő sikerüknek örül a legjobban.

részletek

Ilyen lesz a Lamborghini új crossovere

Hamarosan piacra dobják a modellt - már az utolsó fázisban jár a tesztelés, itt éppen a Nordschleife kanyarjait gyűri.

részletek

Film készül Ferruccio Lamborghiniről

Amíg a közelmúltban két Enzo Ferrari-alkotásról is szóltak a híradások, állítólag egy új film van készülőben, méghozzá a Commendatore legnagyobb ellenfeléről, Ferruccio Lamborghiniről.

részletek

Parkolóban ütközött a Ferrari és a Lamborghini

A videó leírása szerint épp egy „profi” melegítette a Ferrari abroncsait, amikor egy szinte teljesen üres, ugyanakkor felvizezett parkolóban elvesztette irányítását a sportautó felett…

részletek

Vajon hány millióba került ez a csattanás?

Szinte megszakad a szívünk: ilyen, amikor egyszerre törik össze egy méregdrága Ferrari és egy méregdrága Lamborghini.

részletek

Hát ezt a Lambót meg ki karcolta össze így?

A válasz talán meglepő lehet: egy múzeum látogatói, ugyanis Dániában pontosan ezzel a céllal állították ki az itt látható Gallardót - a "műalkotás" címe: "A modern ember értékei".

részletek

Mire jutott a csodás hangú Lamborghini V12 az F1-ben?

Csütörtök délelőtt hozták nyilvánosságra, hogy a pénteki FIA motorkonferencián részt vesz Stefano Domenicali is, a Lamborghini képviseletében. Vessünk egy pillantást a Lamborghini F1-es múltjára, köztük egy csodás videóval 1990-ből!

részletek

A Lamborghini lesz ott az F1-es találkozón az Audi helyett

Korábbi információk szerint az FIA pénteki motorkonferenciáján a Volkswagen Csoport is képviselteti magát az Audi révén, de kiderült, hogy mégsem a négykarikás márka lesz ott Párizsban.

részletek
Olvastad már?