Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Lamborghini

Korábbi főnöke is szorít a Ferrariért

Dolgozhat valaki egy rivális olasz márka vezetőjeként, a múltat nem lehet kitörölni egykönnyen: Stefano Domenicali 2014-ben volt kénytelen búcsút inteni a maranellói F1-es gárdának, de továbbra is az ő sikerüknek örül a legjobban.

részletek

Ilyen lesz a Lamborghini új crossovere

Hamarosan piacra dobják a modellt - már az utolsó fázisban jár a tesztelés, itt éppen a Nordschleife kanyarjait gyűri.

részletek

Film készül Ferruccio Lamborghiniről

Amíg a közelmúltban két Enzo Ferrari-alkotásról is szóltak a híradások, állítólag egy új film van készülőben, méghozzá a Commendatore legnagyobb ellenfeléről, Ferruccio Lamborghiniről.

részletek

Parkolóban ütközött a Ferrari és a Lamborghini

A videó leírása szerint épp egy „profi” melegítette a Ferrari abroncsait, amikor egy szinte teljesen üres, ugyanakkor felvizezett parkolóban elvesztette irányítását a sportautó felett…

részletek

Vajon hány millióba került ez a csattanás?

Szinte megszakad a szívünk: ilyen, amikor egyszerre törik össze egy méregdrága Ferrari és egy méregdrága Lamborghini.

részletek

Hát ezt a Lambót meg ki karcolta össze így?

A válasz talán meglepő lehet: egy múzeum látogatói, ugyanis Dániában pontosan ezzel a céllal állították ki az itt látható Gallardót - a "műalkotás" címe: "A modern ember értékei".

részletek

Mire jutott a csodás hangú Lamborghini V12 az F1-ben?

Csütörtök délelőtt hozták nyilvánosságra, hogy a pénteki FIA motorkonferencián részt vesz Stefano Domenicali is, a Lamborghini képviseletében. Vessünk egy pillantást a Lamborghini F1-es múltjára, köztük egy csodás videóval 1990-ből!

részletek

A Lamborghini lesz ott az F1-es találkozón az Audi helyett

Korábbi információk szerint az FIA pénteki motorkonferenciáján a Volkswagen Csoport is képviselteti magát az Audi révén, de kiderült, hogy mégsem a négykarikás márka lesz ott Párizsban.

részletek

Ennél egyértelműbben nem fogalmazhatott volna a Lamborghini főnöke az F1-ről

A Volkswagen-csoport több leányvállalata is folyamatosan játszadozik az F1-be lépés gondolatával, a Lamborghini vezérigazgatója legutóbbi nyilatkozatával azonban végleg pontot tehet a találgatások végére.

részletek

A Ferrari vagy a Lambo húz jobban?

Mivel a két dubaji srácnak úgysem kell mással foglalkoznia, ezért úgy döntöttek, egymásnak eresztik a két olasz csodát, kipróbálta,

részletek

A Lambo elnöke belengette az F1-es szereplést

A Lamborghinit a Ferrari korábbi csapatfőnöke irányítja, aki minden korábbinál egyértelműbb jelet adott az olasz gyártó F1-es csatlakozására.

részletek

Méltán Elfeledve: Gyári Lambo az F1-ben (vagy nem?)

Az 1990-es évek elejének eredménylistáit böngészve a Modena és a Lamborghini megnevezés is több vonatkozásban bukkan fel – ma arról a csapatról lesz szó, ahol e két név „története” összeér…

részletek
Olvastad már?