Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 19. kedd

Kamion

Elfogatóparancs az őrült kamionos ellen

A Blich szerint nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a videóban előző kamionossal szemben, a vád akár emberölési kísérlet is lehet...

részletek

Kamionverseny az M7-esen

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közúti ellenőrzéseket hajtott végre az autópályán, elsősorban azért, hogy a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmát ellenőrizze. A felvételek tanúsága szerint a kamionosok fittyet hánynak a szabályra, a videót nézve mintha kamionversenyt látnánk.

részletek

Nem hagyta előzni az autóst a bunkó kamionos

Ép ésszel felfoghatatlan, miért szívatta a mögötte haladó sofőrt a teherautó vezetője az autópályán…

részletek

Városbálon jótékonykodik Kiss Norbi Hatvanban

A világ egyik leghíresebb autóversenypályáján, az olaszországi Misanóban rendezett Európa-bajnoki futamon szerzett trófeáját ajánlja fel Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor-világbajnok autóversenyző jótékony célra.

részletek

Két kamion összeütközését úszta meg

Egy pillanat alatt kellett reagálnia ennek a férfinek - sikerült neki, elugrott az érkező kamion elől és megmenekült. Az eset a leírás szerint Vietnamban történt.

részletek

A kamionos kilátástalan küzdelme az oldalszéllel

Hatalmasat küzdött a szemmel látható óriási szélben a teherautó sofőrje, egy ponton három kerékre is állt a kamion – ám hiába harcolt hősiesen az elemekkel, végül a természet diadalmaskodott.

részletek

Kamionos ütött el egy nézőt a Dakar Ralin, kizárták

Andrej Karginov harmadik helyen állt a pénteki szakasz után, vasárnap azonban már nem lehet ott a folytatásnál, a versenybíróság ugyanis kizárta egységét a küzdelemből.

részletek

Ilyen veszélyes megfordulás a világon nincs

Egy szakadék szélén egyensúlyozva mutatott be hihetetlen manővert a videón látható tankteherautó sofőrje – elképesztő!

részletek

Iparági együttműködés a magyar kamionsportért

A megállapodás célja a magyar kamionsport és a hazai fuvarozói szakma közötti szinergiák kiaknázása, valamint a két terület együttes, közös erővel történő népszerűsítése.

részletek

Autók közé borult a kanyarodó kamion

Ijesztő jelenet: nem fért be a kanyarba a kamion, az oldalára dőlt, de szerencsére "csak" meglökte az ott álló autót és nem borult rá teljes egészében.

részletek

Ráhajtott a hídra, majd az beszakadt alatta

Kint volt a súlykorlátozást jelző tábla, a kamionsofőr azonban vagy figyelmen kívül hagyta, vagy valami egyéb okból mégis ráhajtott a hídra - rossz ötlet volt, beszakadt alatta.

részletek

Kamionosoknak kedvez a Mio

Kamionosok, teherautósofőrök figyelem! A Mio szeptembertől a Mio MiVue Drive 60 FEU LM navigációi mellé Teherautó mód funkciót ajándékoz. Ezzel a többfunkciós, beépített autós kamerával rendelkező készülékkel a Mio kínálja a teherautók, kamionok, lakókocsik és buszok számára elérhető legjobb árú navigációs rendszert a világon, 6,25”/15,7 cm-es kijelzővel.

részletek
Olvastad már?