Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

Kamion

Dinnyés Laci lesz idén a Krasznai-díj átadója a kamion-Eb-futamon

Aki tehát szeretne találkozni a kis magyar RÁBA egykori hősével is Kiss Norbi mellett, annak nincs más dolga, mint kilátogatni a Hungaroringre június 16-17-én és megtalálni őt a paddockban.

részletek

Hétvégén megkezdi idei szezonját Kiss Norbi

Misanóban kezdődik meg a FIA ETRC idei szezonja, a Tankpool24 egyik Mercedes versenykamionját idén is a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert vezeti.

részletek

Hiperhatékony kamiont mutatott be a Shell

A Shell kenőanyagok és az AirFlow Truck Company a Shell Make the Future kaliforniai rendezvényén mutatta be a legújabb üzemanyagtakarékos kamionját, a Starshipet, a Sonoma Raceway-en.

részletek

Ismét tarolt a magyarok kamionja!

Gőzerővel készül a Kamion Európa-bajnokságra Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata. A felkészülés részeként az OXXO Hungary Truck Racing Team kamionja, Jázmin Ryan Smith pilótával rajthoz állt az angol bajnokság egyik állomásán, Pembrey-ben, ahol 4 futamgyőzelmet és egy második helyet ért el.

részletek

Amikor egy rakás tégla zúzza össze az autód

Nem túl gyakori eset, de elég hozzá egyetlen elbambuló kamionos, máris bekövetkezik a baj…

részletek

Bemutatták Jázmint, a magyar versenykamiont

Ünnepélyes keretek között leplezték le a kétszeres Eb-győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team 2018-as versenykamionját. Az eseményre az AMTS-en került sor Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere és a csapat vezetőségének részvételével.

részletek

Az AMTS-en mutatja be idei kamionját az OXXO

Teljes felújításon esett át és már túl van első, Angliában végzett tesztjén a kétszeres Európa- és angol-bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team versenykamionja. A Jázmin névre keresztelt jármű minden eddigi saját rekordját megdöntve gyorsabb, mint valaha, és dobogós esélyekkel készül a 2018-as Kamion Európa-bajnokságra. A sajtó és a nagyközönség először március 23-25 között találkozhat vele az Automobil és Tuning Show-n.

részletek

Ez már a figyelmetlenség netovábbja

De most komolyan: hogy nem vette észre a kanyarodó autó sofőrje a közeledő kamiont? Vagy „csak” rosszul mérte fel a tempót, és azt hitte, még elfér előtte?

részletek

Óriási mázli, hogy nem tarolt ez a kamion

Meg persze részben azért a teherautó sofőrjének képességein is múlt, hogy nem lett komoly baleset az alábbi jelenetből: nagyon kicsin múlt, hogy ne legyen óriási csattanás a vége.

részletek

Megmenekült a kocsijából kiugró nő

Komoly lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az alábbi videó főszereplője, aki észlelve, hogy mögötte egy kamion nem fog tudni megállni a csúszós úton, inkább kiugrott az autójából.

részletek

Nem bírt a jeges emelkedővel a kamion

Már az előtte érkező autó is nehezen birkózott meg a kihívással, s egy ideig úgy tűnt, a teherautó is sikeresen veszi az akadályt – a végeredmény azonban visszacsúszás és egy kidöntött lámpaoszlop lett.

részletek

Így tarolnak a kamionok a havas utakon

A csúszós téli utakon mindig érdemes fokozottan óvatosan közlekedni, főleg a teherautósoknak, hiszen ők még nehezebb tudnak megállni – rögtön két példát is mutatunk, mi történik ellenkező esetben.

részletek
Olvastad már?