Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Játék

Virtuálisan újraalkották Hülkenberg óriási bukfencét

Az Abu Dhabi Nagydíj első körében történt az igencsak látványos baleset Romain Grosjean és Nico Hülkenberg között – a renault-s német borulásával záruló incidenst az F1 2018-ban próbálták lemásolni.

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Abu Dhabiban

Bár a valóságban igen ritka az effajta változtatás, a virtuális világban azt is ki lehet próbálni, milyen ellentétes irányban száguldani az F1-es szezonzárónak otthont adó pályán.

részletek

Gazdára talált a Vostok Europe karóra

Eredményt hirdettünk a Formula.hu nyereményjátékában, melynek győztese a VOSTOK EUROPE magyarországi forgalmazója által felajánlott karórát nyert, ketten pedig ajándékcsomaggal gyarapodtak. Gratulálunk a nyerteseknek!

részletek

Itt letöltheted az új mobilos F1-játékot

A két nappal ezelőtt beharangozottaknak megfelelően október 18-án elérhetővé vált a Codemasters által okostelefonokra kifejlesztett új Formula-1-es játék. Ingyen vihető.

részletek

Ingyen jön a hivatalos F1-es játék mobilra

A világ legkedveltebb formátumában, online multiplayerben játszhatják a rajongók a Formula-1-et az e héten piacra kerülő mobilapplikáció segítségével. Ezáltal a sport újabb lépést tesz a fiatalok bevonzása felé.

részletek

Őrült balesetek az F1 2018-ban

Természetesen a legújabb Formula-1-es játék is alkalmas elképesztő tömegkarambolok produkálására – íme, egy csokorra való válogatás a legnagyobb bukásokról és ütközésekről.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Hamilton Szocsiban?

A valóságban a második helyről indulva, csapatutasítással nyerte az orosz futamot, a játékban viszont a mezőny végéről kellett rajtolnia – de vajon hányadikként ér célba a Mercedes?

részletek

Így törik-zúzzák a klasszikus autókat Szocsiban

Egy megpörgő Brawn itt, egy rommá törő 2007-es McLaren ott: az új F1-es játéknak köszönhetően immár korábbi autókat is kipróbálhatunk az újabb helyszíneken – és persze össze is törhetjük őket.

részletek

Nyerj utat Miamiba a NASCAR szezonzárójára

Bejárnád az USA egyik legszínesebb városát, Miamit? Megnéznéd élőben a NASCAR szezonzáróját? A Monsternek köszönhetően egy szerencsés játékos és partnere megnyerhetik ezt a közel kétmillió forint értékű utazást.

részletek

Játék: Nyerj monacói vezetést és találkozz Hamiltonnal!

Nyereményjátékot hirdetett a Monster a magyarországi F1-rajongók számára: egy szerencsés kiválasztottat és partnerét elreptetik Monacóba, ahol találkozhatnak Lewis Hamiltonnal és egy Mercedes-AMG-t is kipróbálhatnak.

részletek

Hogyan boldogul egy kezdő a Nordschleifén?

Ha van egy barátnőd, aki még sosem játszott autóversenyzős-szimulátoros játékkal, nem biztos, hogy a Zöld Pokolban tanácsos megtennie az első körét – legalábbis az alábbi videó erről tanúskodik…

részletek

F1 2018: Őrült esős verseny Interlagosban

A Brazil Nagydíjon nem szokatlan az égi áldás, valamint a gyorsan változó körülmények - vajon ki jön ki legjobban a kavalkádból a futam végén?

részletek
Olvastad már?