Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Játék

Kisorsoltuk Shell-játékunk nyertesét

Lezárult hét napon át tartó nyereményjátékunk, amelyben a kérdésünket helyesen megválaszolók közül egy szerencsés játékos egy Shell-ajándékcsomaggal lett gazdagabb. A győztes pedig...

részletek

Audi, BMW, Lexus, Lamborghini és nagy bukás az F1 2020-ban

Jó érzés eljátszani a gondolattal, hogy két év múlva milyen pilótákból és csapatokból áll majd az F1-es mezőny - és ahogyan az lenni szokott a játékokban, a hatalmas tömegbaleset sem marad el.

részletek

Nyerj újabb Shell-ajándékcsomagot egy betűvel!

Teljesebbé teszik az utazás élményét a Ferrari partnerének új, exkluzív Shell ClubSmart termékei. A Formula.hu nyereményjátékában ismét ajándékcsomagot nyerhet az olvasó, aki helyes választ ad egy kérdésre.

részletek

Nyerj Shell-ajándékcsomagot egy betűvel!

Teljesebbé teszik az utazás élményét a Ferrari partnerének új, exkluzív Shell ClubSmart termékei. A Formula.hu nyereményjátékában ajándékcsomagot nyerhet az olvasó, aki helyes választ ad egy kérdésre.

részletek

Éld újra a Bahreini Nagydíjat – a játékban!

A rajt utáni kavarodás, Hamilton parádés hármas előzése, Vettel és Bottas hajszája – az alábbi videós szokásához híven az összes fontos jelenetét újraalkotta a múlt hétvégi versenynek.

részletek

Újraalkották az Ausztrál GP legjobb jeleneteit

Hogyan fest az F1 2017 játékban az idei szezonnyitó rajtja és az összes többi érdekes momentuma? Az alábbi videós szokásához híven az összes fontos jelenetet újraalkotta a virtuális világban.

részletek

Ilyen lesz a halóval a szingapúri éjszakai verseny

Az idén bevezetendő fejvédőt eddig még csak nappali körülmények között tesztelték az F1-esek, az Assetto Corsában azonban egy játékos kipróbálta, milyen halóval versenyezni a szingapúri éjszakában.

részletek

Amikor a Jégember töri-zúzza az autókat

Mármint nem az „igazi”, hanem csupán a virtuális Kimi Raikkönen, sőt csak az ő karakterét használó játékos: bár a finn a valóságban kevés balesetet okoz, az F1 2017-ben már más a helyzet.

részletek

Így szkennelik a pilóták fejét az F1 2018-hoz

A szezon első tesztje remek alkalom volt arra, hogy minden versenyzőről mintát vegyenek az F1-es játék legújabb részéhez - a Toro Rossónak köszönhetően megnézhetjük, hogyan.

részletek

Ilyen halós Ferrarival száguldani Spában

Az F1 egyik legkedveltebb pályáján, a száguldó cirkusz legnépszerűbb csapatával próbálta ki az alábbi videós, milyen a látkép egy halóval felszerelt autóból – a következtetést mindenki vonja le maga.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es futam egy sípályán

Max Verstappen pár éve élesben is kipróbálta, milyen végigmenni egy F1-es géppel egy lesiklópályán – a téli olimpia kezdetére való tekintettel megmutatjuk, miképp néz ki mindez a virtuális világban.

részletek

Száguldj végig virtuálisan a Mount Panoramán!

A hétvégén rendezik a legendás bathursti 12 órás viadalt, amelynek a déli félteke egyik legjobb versenypályája ad otthont – ismerkedj meg virtuálisan a Mount Panorama parádés nyomvonalával!

részletek
Olvastad már?