Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Játék

Hogyan boldogul egy kezdő a Nordschleifén?

Ha van egy barátnőd, aki még sosem játszott autóversenyzős-szimulátoros játékkal, nem biztos, hogy a Zöld Pokolban tanácsos megtennie az első körét – legalábbis az alábbi videó erről tanúskodik…

részletek

F1 2018: Őrült esős verseny Interlagosban

A Brazil Nagydíjon nem szokatlan az égi áldás, valamint a gyorsan változó körülmények - vajon ki jön ki legjobban a kavalkádból a futam végén?

részletek

Meddig tör előre Monzában a virtuális Ricciardo?

A minapi „igazi” Olasz Nagydíjon műszaki hiba miatt kiesett az ausztrál, ám egy videós kipróbálta, hogy ő a játékban hány pozíciót tud javítani a mezőny legvégéről induló Red Bull-pilótával.

részletek

Ütközések és balesetek az F1 2018-ban

Nem sokáig kellett várni az új játék megjelenése után, hogy elkészüljenek az első bukásválogatások – íme, egy összeállítás, amelyből leszűrhetjük, mennyire sikerült élethűre formálni a baleseteket.

részletek

F1-es játékok változása PS-en 1996 és 2018 között

Időről időre jó visszaidézni, hogy miben változtak az F1-es videojátékok évről évre - ezúttal a PlayStation-ra kiadott verziókból készült egy összeállítás.

részletek

Mutasd meg a legjobb fotód a Magyar Nagydíjról!

Véget ért a 2018-as Magyar Nagydíj, ahonnan az F1-rajongók többsége hatalmas adag fényképpel távozott. Mutasd meg nekünk a legjobban sikerültet – a beküldők között nyeremény is gazdára talál.

részletek

A 2004-es vagy az idei Ferrari gyorsabb a Hungaroringen?

A valóságban aligha jöhetne létre egy ilyen párharc, de szerencsére az Assetto Corsában lehetőség van erre is – az pedig itt is kiderült, hogy a pole-pozíciónak óriási jelentősége van a magyar pályán.

részletek

Villeneuve: Hamilton Jézust játszik

Jacques Villeneuve megint nem rejtette véka alá véleményét. A Német Nagydíjon győzedelmeskedő Lewis Hamilton teljesítményét elismeri, de nem kedveli, hogy mindig szerepet játszik.

részletek

Ferrari F1 vs. Barbie-autó Monzában

Újabb értelmetlen, de szórakoztató összevetés az Assetto Corsában: a Barbie-autó kapott egy szektornyi előnyt a 2018-as F1-es Ferrarival szemben – vajon utoléri-e a célig a vörös gép a rózsaszínt?

részletek

Marquez is kipróbálta az új MotoGP-játékot

A Circuit of the Americas a MotoGP címvédőjének egyik legsikeresebb pályája, 2013 óta verhetetlen ott – de vajon mire megy a repsolos a virtuális világbajnok az austini vonalvezetésen?

részletek

Itt van az F1 2018 klasszikus autóinak teljes listája

A Brawn GP és 2003-as Williams mellett számos 70-es évekbeli modell került be a játékba – az F1 2017-ből már ismert autók természetesen mind visszatérnek az idei kiadásban.

részletek

Amikor az F1 találkozik a futballal

Elképzeltétek már, milyen lenne ha F1-es autók kergetnék a labdát a zöld gyepen? Nos, az alábbi videós kipróbálta ezt a virtuális világban – rendhagyó Mercedes-Ferrari harc a foci-vb jegyében.

részletek
Olvastad már?