Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Játék

Amikor a Jégember töri-zúzza az autókat

Mármint nem az „igazi”, hanem csupán a virtuális Kimi Raikkönen, sőt csak az ő karakterét használó játékos: bár a finn a valóságban kevés balesetet okoz, az F1 2017-ben már más a helyzet.

részletek

Nyerj páros belépőt az idei AMTS-re!

Nem is kérdés, hogy ott szeretnél lenni a március 23-25. között sorra kerülő Automobil és Tuning Show-n? Iratkozz fel a Formula.hu játékára, és nyerd meg a két páros belépő egyikét!

részletek

Így szkennelik a pilóták fejét az F1 2018-hoz

A szezon első tesztje remek alkalom volt arra, hogy minden versenyzőről mintát vegyenek az F1-es játék legújabb részéhez - a Toro Rossónak köszönhetően megnézhetjük, hogyan.

részletek

Ilyen halós Ferrarival száguldani Spában

Az F1 egyik legkedveltebb pályáján, a száguldó cirkusz legnépszerűbb csapatával próbálta ki az alábbi videós, milyen a látkép egy halóval felszerelt autóból – a következtetést mindenki vonja le maga.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es futam egy sípályán

Max Verstappen pár éve élesben is kipróbálta, milyen végigmenni egy F1-es géppel egy lesiklópályán – a téli olimpia kezdetére való tekintettel megmutatjuk, miképp néz ki mindez a virtuális világban.

részletek

Száguldj végig virtuálisan a Mount Panoramán!

A hétvégén rendezik a legendás bathursti 12 órás viadalt, amelynek a déli félteke egyik legjobb versenypályája ad otthont – ismerkedj meg virtuálisan a Mount Panorama parádés nyomvonalával!

részletek

Húszperces ízelítő a Daytonai 24 órásból

Az alábbi játékos a Project Cars 2-ben próbálta ki, milyen részt venni a legendás viadalon, amelyet a valóságban ezen a hétvégén rendeznek – persze ő nem ült a gépnél egy napon keresztül…

részletek

Ilyen lenne egy havas hegyiverseny az F1-ben

A valóságban ez elképzelhetetlen forgatókönyvnek számít, a virtuális világban azonban egy gamer kipróbálta ezt a kombinációt – az eredmény pedig olyan lett, amire előzetesen is számíthattunk.

részletek

Amikor feje tetejére áll a világ az autós játékokban

Néha a legváratlanabb helyzetekben ütköznek ki az egyes játékok hibái, mint az az alábbi összeállításban is remekül látható.

részletek

Őrülten jó az új Dakar-játék előzetese

Több mint másfél évtizedet kellett várnia a gamefanoknak arra, hogy virtuálisan ismét kipróbálják magukat kedvenc terepralijukon, júliusban azonban érkezik a DAKAR 18, melynek első előzetesét nemrég tették közzé.

részletek

A legőrültebb balesetek az F1 2017-ben

Az idén kiadott legújabb F1-es játékban is gyakori a törés-zúzás: a legnagyobb és legelképesztőbb csattanásokból hoztunk egy válogatást – az egyik balesetbe még a biztonsági autó is belekeveredett!

részletek

Melyik volt a legjobb autóversenyzős játék 2017-ben?

Forza 7? Need For Speed, WRC 7, Gran Tourismo, vagy valami más? A Formula-E stábja a Párizsi Játékhéten járt, hogy kiderítse.

részletek
Olvastad már?