Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Játék

Meddig zárkózik fel a virtuális Ricciardo?

Nincs is jobb hangolódás az F1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra, mint kipróbálni a játékban, meddig tudunk előretörni a Renault színeit képviselő helyi hőssel a melbourne-i Albert Parkban!

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Laguna Secában

Elképzeltétek már, ahogy húsz Formula-1-es autó száguld keresztül az ikonikus Dugóhúzó-kanyaron ? Nos, ha a valóságban nem is láthatunk ilyet, az rFactorban kipróbálta egy videós.

részletek

A-Liga: Renault-revans a Hockenheimringen

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Így száguld a 2019-es Ferrari Monzában

Mármint természetesen egyelőre csak annak virtuális változatán: az Assetto Corsában elkészítették az SF90-es festését és pályára is vitték azt az olaszok hazai nagydíjának otthont adó helyszínen.

részletek

Visszatért az A-Liga!

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Ki játszott a '80-as évek F1-es játékaival?

Így fejlődtek az F1-es játékok 1982 óta - elég mélyről indult a dolog, mára szenzációsan profi lett, de a kezdetekre azért elég érdekes visszatekinteni...

részletek

A 2018-as év legszebb előzései – virtuálisan

Nemcsak a baleseteket lehet megpróbálni lemásolni az F1 2018-as játékban, hanem a szezon legszebb előzéseit is: nézzük meg virtuálisan is Leclerc, Hamilton, Vettel és Ricciardo manővereit!

részletek

Újraalkották a 2018-as szezon összes balesetét

Bottas melbourne-i bukásától a spái tömegkarambolon át Hülkenberg év végi repüléséig – mindezeket az F1 2018-as játékban élhetjük át újra, többé-kevésbé élethűen utánozva a valóságot.

részletek

Így versenyeznek az F1-esek mobilon

A Sauber két pilótája, Charles Leclerc és Marcus Ericsson próbálta ki a nemrég megjelent F1 Mobile Racinget. Melyikük érzett rá jobban a játékra?

részletek

Androidra is letölthető az F1 Mobile Racing

Hosszú várakozás után végre Androidra is elérhetővé vált az új telefonos F1-játék. F1 Mobile Racing néven keressétek a Google Play áruházban a Codemasters újdonságát, mely ingyen szerezhető be.

részletek

Virtuálisan újraalkották Hülkenberg óriási bukfencét

Az Abu Dhabi Nagydíj első körében történt az igencsak látványos baleset Romain Grosjean és Nico Hülkenberg között – a renault-s német borulásával záruló incidenst az F1 2018-ban próbálták lemásolni.

részletek

Ilyen egy kör visszafelé Abu Dhabiban

Bár a valóságban igen ritka az effajta változtatás, a virtuális világban azt is ki lehet próbálni, milyen ellentétes irányban száguldani az F1-es szezonzárónak otthont adó pályán.

részletek
Olvastad már?