Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 20. szerda

Golf

Volkswagen Golf 138 forintért

Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb látogató. A Das WeltAuto játékán a Pest megyei Mátyus Imre ajánlata nyert, ő vehette át a VI-os Golfot a Porsche Pestnél október közepén.

részletek

Tökéletes VI-os Golf, akár pár forintért!

Izgalmas játék várja az érdeklődőket a VI. Volkswagen-találkozón, amit szeptember 23-án rendeznek meg a Hungaroringen. A Das WeltAuto jóvoltából ugyanis egy VI-os Golfot vihet haza – akár pár forintért – az a látogató, aki helyesen tippeli meg azt a legkisebb pozitív számot, amire senki más nem voksol az esemény idején.

részletek

Felfrissített Golf Sportsvan premier Frankfurtban

Mindazoknak, akik a Golfra esküsznek ám magasabb üléspozícióra, illetve nagyobb variálhatóságra és térkínálatra vágynak – 2014 közepe óta immár a Golf Sportsvan modelleket is választhatják.

részletek

Az első Golf – ikon születik

Jelentős modellfrissítést végzett Golf sorozatán a Volkswagen, a stílusikon továbbfejlesztett változata novemberben tartja világpremierjét.

részletek

Menetpróba - Volkswagen Golf GTE

Sportos és elektromos? De hiszen a BMW i3 és a VW e-Golf óta tudjuk, hogy az elektromos autók szó szerint villámgyorsak tudnak lenni.

részletek

Nyerjen V-ös Golfot az ötödik Volkswagen-találkozón

Az elmúlt négy év alatt négy csodaszép Volkswagen Golfot vihettek haza azok, akik a hagyománnyá vált őszi márkatalálkozón a tombolasorsolás szerencsés nyertesei voltak. A Volkswagen idén ősszel már ötödik alkalommal rendez összejövetelt a Hungaroringen, ezúttal egy gyönyörű V-ös Golf lesz az esemény tombolájának a fődíja.

részletek

Az AUTO TEST magazin szerint a Golf Sportsvan az év egyik legjobb járműve

Az AUTO TEST magazin pontozása alapján a Golf Sportsvan a járműértékelés összetett győztese 2015-ben. A népszerű és sokoldalú Volkswagen modell 500 versenytársat utasított maga mögé és az összes tesztelt jármű közül a legmagasabb összpontszámmal végzett az élen.

részletek

Válogatott újdonságok a Golf Cabriolet kínálatában

A Golf Cabriolet egyike a legsikeresebb nyitott tetős modelleknek Németországban és szegmensének egyik legnépszerűbb darabja Európában. A Frankfurti Nemzetközi Autószalon (IAA) alkalmával a látogatók is meggyőződhetnek a Volkswagen legkeresettebb négyüléses vászontetős modelljének különleges újdonságairól.

részletek

Jubileumi modell: Az új Golf GTI Clubsport

A következő év elején ünnepli 40. évfordulóját a sportos kompakt osztály ikonikus alakja, a Golf GTI. A Volkswagen egy előremutató különkiadással emlékezik meg a történelmi mérföldkőről.

részletek

Vigyél haza egy Golfot a Hungaroringről

A Volkswagen idén ősszel már negyedik alkalommal rendez márkatalálkozót a Hungaroringen, s az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is egy gyönyörű Golf lesz az esemény tombolájának a fődíja. A negyedik alkalom tiszteletére egy kabrió IV-es Golfot vihet haza a legszerencsésebb játékos.

részletek

A Golf TDI Clean Diesel új világrekordot produkált

Mindeddig elérhetetlen, 100 kilométerenként mindössze 2,9 literes üzemanyag-fogyasztással teljesítette az elmúlt 16 nap során egy Volkswagen Golf TDI Clean Diesel a fogyasztási túrák klasszikusát, s ezzel bekerült a Guinness Rekordok KönyvébeTM.

részletek

A jövőbe mutat - Golf GTI Clubsport

A Volkswagen Golf GTI jövőre ünnepli 40. születésnapját. A Volkswagen ennek a történelmi eseménynek a tiszteletére alkotta meg jövőbemutató jubileumi modelljét, az új Golf GTI Clubsport modellt.

részletek
Olvastad már?