DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Cáfolat: Schumacherék mégsem költöznek

A szerdai hírekkel ellentétben most úgy fest, hogy a Schumacher család nem költözik Mallorcára, már a helyi polgármester szavai sem ugyanazok, mint ahogy először megjelentek.

Szerdán számoltunk be arról, hogy svájci lapértesülések szerin Corinna Schumacher megvásárolta a Real Madrid-elnök korábbi házát Mallorcán és ide költözik a család, a külvilágtól teljesen elzárt Michael Schumacherrel együtt. Sőt, a L'Illustre idézi Andratx polgármesterét is, aki azt mondja, hogy hivatalosan megerősíti, hogy Schumacher valóban ide fog költözni, ők pedig mindent előkészítenek az érkezéséhez.

Most azonban a német Bild érdeklődésére a hétszeres F1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm cáfolta a költözésről szóló híreket. Azt nem tagadja, hogy a Schumacher család megvette a birtokot, de nem költözés céljából - régebben a baráti körrel sokat jártak Mallorcára és a jelenlegi genfi otthonuktól másfél órás repülőút választja el mindössze ezt a helyet.

01213028_042



A Bild már azt írja, hogy félreértés történt és a polgármester soha nem is mondta, hogy Schumacherék költöznek, csak azt, hogy ők felkészülnének mindenre, ha a család úgy döntene, hogy költözne. A lap arra is rámutat, hogy adózási szempontból borzalmasan járnánek Schumacherék, ha Svájcból Spanyolországba költöznének, így a logika is azt diktálja, hogy nyaralónak használják a L'Illustre beszámolója szerint erődhöz hasonló ingatlant.

A szurkolók és az érdeklődők továbbra sem tudnak semmit a hétszeres bajnok állapotáról, aki 2014 szeptembere óta Genfben van és a család azóta elképesztő titokban tart mindent.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: