DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Hová tűnt Kiss Norbi?

Kemény hungaroringi verseny hétvége áll Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok kamionversenyző mögött. A múlt héten szinte minden percét a nyílvánosság előtt, vagy a versenypályán Mercedes versenykamionjában töltötte.

A szombati két brutálisan kemény és férfias küzdelmet hozó futam után, a hivatalos sajtótájékoztatók után, közel húsz percre eltűnt Hungaroringen a nyílvánosság elöl. Sem csapata, sem pedig sajtósai nem tudták hol lehet, csak annyit üzent: néhány perc türelmet kér és siet vissza. A formula.hu megtudta, hogy a szombati második futam után hová tűnt Kiss Norbi. A kitünő versenyző és lelkes állatbarát egy, a pálya területére tévedt fiatal nősténymacska mentésében segédkezett a pályán dolgozó szintén állatbarát dolgozókkal együtt.

IMG_1184__



- Valóban eltüntem néhány percre, hogy kivegyek az autómból egy kis macskakaját és segítsek megnyugtatni a pálya területén talált gyönyörű vörös kislánymacskát - mondja Norbi, hozzátéve: szerencsére az utóbbi idők leghatékonyabb macskamentését sikerült végrehajtani, mert a Hungaroingen dolgozó állatbarát pályabírók és más dolgozók fantasztikusan vizsgáztak - emberségből és állatszeretetből is - teszi hozzá a kitűnő autóversenyző.

- Megetettük a cicát, biztonságba helyeztük és ma már új gazdijának gondoskodó szeretetét élvezi mondja a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagjaként társadalmi felelősségvállalásban is sokszoros bajnok autóversenyző, aki elmondta: mivel a Hungaroringen nagyok a távolságok, a hungaroringi macskamentésben is nagy segítséget jelentett a Futurer rollere és Piaggio Medley robogója, hiszen segítségükkel  villámgyorsan vissza is tudott térni "munkahelyére" a Tankpool 24 vefrsenycsapathoz és a rá váró rajongókhoz, újságírókhoz.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: