DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Keszthelyi Vivien Christopher Mies vendége volt a Hungaroringen

Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja Christopher Mies és a Belgian Audi Club Team WRT vendége volt az elmúlt hétvégén a Hungaroringen, ahol a Blancpain GT3 Sprint Series aktuális versenyhétvégéjét rendezték meg a kamion Európa-bajnokság betétfutamaként.

Mivel az Audi gyári pilótái a versenyeken kívül is tartják egymással a kapcsolatot, Mies már a mogyoródi hétvége előtt két héttel meghívta Keszthelyi Vivient az eseményre.

vivien_keszthelyi_audi_sport_christopher_mies_blancpain_hun_160829_press_2



A 15 éves magyar pilóta szombaton és vasárnap is kilátogatott a mogyoródi pályára, ahol a csapat vendégeként nézte meg a sorozat szombati és vasárnapi futamát.

vivien_keszthelyi_audi_sport_christopher_mies_blancpain_hun_160829_press_4

Mies Enzo Idével közösen vezeti a csapat Audi R8 LMS típusú versenyautóját, és meglehetősen sikeres hétvégét zárt a Hungaroringen, a szombati versenyt ugyanis megnyerték társával, míg a vasárnapi futamon másodikak lettek.

vivien_keszthelyi_audi_sport_christopher_mies_blancpain_hun_160829_press_6

A Blancpain mezőnye október 1-jén és 2-án Barcelonában zárja az idényt, míg Keszthelyi Vivien már gőzerővel készül a Közép-európai Zóna Kupa túraautós-sorozat jövő hétvégi, Brnóban sorra kerülő állomására, majd a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi futamai alatt a Hungaroringen az Audi Sport pilótáival együtt fogadja majd a vendégeket a paddockban.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: