DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

„Már csak a csoda segíthet Schumacheren”

Minden idők leghíresebb F1-es pilótájának pontos állapotáról továbbra sem tudni semmit, a Mercedes egykori menedzsere pedig nagyon pesszimista vele kapcsolatban...

Nemrég egy kamu Luca di Montezemolo-nyilatkozat tartotta lázban az F1 világát, mely nem is volt annyira kamu, hiszen számos hírportál csak egy hónapokkal korábbi hírt kapott fel Michael Schumacherrel kapcsolatban. Egy biztos: a hétszeres világbajnok pilóta állapotáról annyit tudni, hogy továbbra is öntudatlanul fekszik szerettei és orvosai körében. A sportág a minap ünnepelte a német F1-es debütálásának 25. évfordulóját, melynek apropóján számtalan megemlékezés jelent meg Schumacher első, száguldó cirkuszban megtett lépéseiről és karrierjéről.

A Mercedes korábbi marketing-igazgatója, Gerd Kramer viszont egy kevésbé pozitív hangvételű nyilatkozatot adott a német N24 televíziónak. „Nagyon-nagyon nehéz helyzetben van, csak a csoda segíthet rajta, hogy ismét láthassuk őt” - mondta a német, aki úgy véli, soha nem fogja elfelejteni 1991. augusztus 25-ét, amikor a német megejtette debütálását a Jordan volánja mögött, a Mercedes hathatós támogatásával. „Nagyon különleges nap volt, és ez mindig is így fog maradni számomra.”



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: