DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Hoszteszlányok lettek rosszul a budapesti F1-es partin

Az F1-es Magyar Nagydíjat hivatalosan „az év legnívósabb partija” zárta le a budapesti Buddha Bárban, ám a mértéktelen alkoholfogyasztásnak fájó eredménye lett: két hoszteszlány is elájult a buliban.

A Bors hozta nyilvánosságra, hogy a Magyar Nagydíj után a fővárosban rendezett, hajnalig tartó exkluzív partit két hosztesz is rosszul lett, majd elájult. A lap elérte az egyik hoszteszt, aki részletesen beszámolt arról, hogy mit kellett tenniük társaikkal. A hölgy szerint mindenkit kirendeltek egy asztalhoz, és fél nyolctól másnap hajnali ötig, ezer forintos órabéréért kellett szórakoztatniuk asztaltársaságukat: ebbe a beszélgetés, a tánc, valamint az alkoholfogyasztás tartozott bele, ugyanis korábban felhívták figyelmüket, ha megkínálják őket, azt illetlenség visszautasítaniuk.



A hölgy elmondta, hogy többre nem kötelezték őket, így az rajtuk állt, hogy lesz-e az estének folytatása, vagy sem. Több hosztesz már éjfélre alig bírt állni a lábán - kötelezően előírt fekete magassarkút viselve -, ugyanis eleinte hiába lehetett alkoholmentes italokat, például ásványvizet, üdítőt, vagy energiaitalt kérni, az alkohol komoly mértékben átlépte ezek mennyiségét, ráadásult ételt sem szolgáltak fel nekik. A lányoknak leülni sem volt szabad, bár amikor az egyikük rosszul lett, az asztaltársasága „megengedte”, hogy helyet foglaljon.

Ám két másik lánynak már nem volt ekkora szerencséje, ők elájultak, és nem is informálták társaikat arról, hogy mi lett velük - orvost hívtak-e hozzájuk, kórházba szállították-e őket, vagy javult-e az állapotuk. Sőt, a helyszínen maradóknak meg kellett osztaniuk energiáikat, hiszen a kiesett lányok asztaltársaságára is felügyelniük kellett. A Bors felkereste a lányokat közvetítő ügynökséget is, érdeklődve a hölgyek állapotáról, azonban a megkeresett szervező rövidre zárta az ügyet, mondván: „Tudnék róla, ha bármi történt volna, de ilyen nem történt!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: