DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Schumacher exmenedzsere hírt akar a bajnokról

A 2013-as síbalesete óta a világ elől teljesen elzárt F1-legendát a világsztárságig vezető Willi Weber hírekre vár Michael Schumacherről: szerinte a rajongók és a barátok is megérdemelnék az információkat.

Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber, aki az utánpótlás-szériáktól egészen a többszörös világbajnokságig vezette a német sztárpilótát, nemrég a közösségi médiában elárulta, hogy 2013-as síbalesete óta egyszer sem látogathatta meg egykori védencét és barátját. „Sajnos pontosan az a helyzet, ahogy azt a Facebookon írtam: Corinna nem engedi, hogy kapcsolatba lépjek Michaellel” – mondta Weber a Bildnek.

schumacher_2006



A német menedzser most a Gala című pletykalapnak nyilatkozva azt is elmondta, hogy nagyon szenved attól, hogy Schumacher felesége nem engedi, hogy találkozzon a hétszeres világbajnokkal. „Remélem, hogy egy napon megcsörren majd a telefonom, Michael lesz az, és azt mondja majd: Willi, gyere, ugorj át hozzám, mert rengeteg dologról kell beszélnünk. Épp úgy, mint régen.”

Ami pedig a Schumacher állapotát övező titkolózást illeti, nos, Webernek erről is megvan a maga véleménye: „Úgy gondolom, hogy Michael rajongói örülnének, hogy ha őszinte tájékoztatást kapnának az állapotáról. Ahogy azoknak az embereknek is segítene, akikkel Michael az évek során együtt dolgozott, hogy jobban kezeljék a szituációt.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: