DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Nem nyugodhat békében az F1-legenda

Holnapután, azaz pénteken exhumálják az ötszörös világbajnok Juan Manuel Fangiót, miután egy Mar del Plata-i bíróság eltörölte az eljárás néhány héttel ezelőtti felfüggesztéséről szóló határozatot.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt mondták ki a legendás Juan Manuel Fangio szülőfalujának közelében található Mar del Plata egyik bíróságán, hogy az 1995-ben elhunyt ötszörös világbajnok testét exhumálni kell, hogy döntést tudjanak hozni egy bizonyos Oscar Cesar Espinoza apasági ügyében, akinek édesanyja, Andrea Berruet hosszú éveken át egy párt alkotott Fangióval,aki sosem házasodott meg, s eddig gyermekéről sem lehetett tudni.

fangio_lead



Néhány nappal később viszont felfüggesztették az exhumálást, miután egy másik, La Plata-i bíróság szintén meghallgatott egy apasági keresetet egy Ruben Vazquez nevű férfitól, aki szintén azt állította, hogy az ötszörös világbajnok az édesapja. Ezt a felfüggesztést törölte el Rodrigo Cataldo bíró kedden, épp a Maestro legendás, ötödik világbajnoki címét jelentő nürburgringi sikerének évfordulóján.

A döntés értelmében Juan Manuel Fangio földi maradványait augusztus 7-én, pénteken hantolják ki.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: