DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Alonso barátnője az egyik legszexisebb hazájában

Lara Alvarez – akit a Magyar Nagydíj óta körülrajong a média és a pilóta kabalájaként emlegetnek mindenhol – is szerepel a legvonzóbb spanyol hírességek legújabb listáján.

lara3



Úgy tűnik, Fernando Alonsónak szerencsét hozott barátnője jelenléte a Hungaroringen, hiszen a McLaren idei rossz formájának ellenére sikerült az ötödik helyen végeznie és pontokat szereznie. Lara munkája miatt most először tudta elkísérni kedvesét a versenypályára a szezon előtti barcelonai teszt óta, ahol Alonso balesetet szenvedett. A Magyar Nagydíj hétvégéjén a pár kéz a kézben jelent meg, a műsorvezető árnyékként követte barátját mindenhova és folyamatosan szurkolt neki – a spanyol lapok pedig úgy gondolják, ez közrejátszhatott abban, hogy a pilóta ilyen nagyszerű eredményt ért el.

lara2

Spanyolországban a Personality Media néhány nappal ezelőtt elkészítette a 2015-ös nyár legszexisebb hírességeit felvonultató listáját. A cég évente két közvélemény-kutatást végez, melynek során 40000 spanyolt kérdeznek meg arról, hogy kit tartanak a legvonzóbb nőnek és férfinak. A listára akkor kerülhet fel valaki, ha a megkérdezettek legalább 50%-a hallott már az illető hírességről. A női listán – melyet már két éve Vanesa Romero vezet - többségében színésznők és televíziós műsorvezetők szerepelnek. Nagy meglepetésre a top 10 között ott van Lara neve is, aki 8,24-es átlaggal a 9. helyen végzett. A lány a Supervivientes című túlélőshownak köszönhetően – amit a Karib-tenger partján sokszor bikiniben vezetett - az egyik legismertebb emberré vált a hazájában az elmúlt hónapokban. Kapcsolata Alonsóval szintén növelte hírnevét a férfiak körében.

lara1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: