DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Bottasék nem sietik el a gyerekvállalást

A Williams finn F1-es versenyző és sikeres úszónő kedvese eljegyzésük után egyelőre inkább a karrierjükre koncentrálnak, még nem tervezik a családbővítést.

A pár elfoglaltságai miatt kicsit lelassultak az esküvői előkészületek, de ezt nem bánják.

emilia_bottas1



Míg a pilóta mindent megtesz, hogy jó eredményt érjen el a Forma-1-es futamokon, addig Emilia célja az, hogy részt vegyen a 2016-os riói olimpián- így ő most az úszóedzéseit tartja legfontosabbnak. Emellett egyre komolyabban veszi korábbi hobbiját, a lovaglást is: júniusban saját lovával részt vett első díjugrató versenyén, melyet nem sokkal később újabb megmérettetés követett.

Ennek ellenére Emilia idén már több futamra is elkísérte párját és úgy gondolja, hogy profi sportolóként segíthet támogatásával párjának.

emilia_bottas1

„A helyszínen biztatom Valtterit, amikor csak az edzéstervem engedi. Erre egy évben általában négyszer van időm” – mondta Pikkarainen.

„Sportolóként megértem, hogy érez Valtteri a versenyek alatt. Tudom, hogy abban az időszakban tér és idő kell neki, hogy koncentráljon. Támogatjuk és biztatjuk egymást.”

emilia_bottas1

Kimi Raikkonen kedvesével, Minttuval szemben – aki blogjában részletesen leírta a versenyhétvégéken átélt élményeit – Emiliának nem nagyon volt ideje felfedezni a bokszutcát. Sokak szerint a paddockban fényűző a társadalmi élet, de ezt a finn úszó kicsit másképp látja.

„Egy sportoló szemével nézve a paddockbeli élet a normális, mindennapi élet része.”

emilia_bottas1

„Annyira ritkán vagyok a pályánál, hogy nem igazán volt időm megismerni a csapattagokat.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: