DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Bemutatkozik két különleges Mustang

A Ford ma két különleges kivitelű Mustang modellváltozatot mutatott be, amelyek egyedi stílust és prémium felszereltséget kínálnak az európai vásárlóknak.

Az új Mustang Black Shadow modellt egyedi, fekete fényezésű 19 colos könnyűfém keréktárcsák és ugyancsak fekete külső kiegészítő elemek díszítik.

A különleges Mustang Blue Edition szemet gyönyörködtető Grabber Blue fényezéssel és a karosszérián végigfutó sportos sávokkal idézi fel a klasszikus Mustang szellemiségét.

Mindkét modell fastback karosszériával és gazdag felszereltséggel érkezik, amelynek része a fűthető-hűthető ülés, a navigációval kiegészített SYNC 3 kommunikációs fedélzeti szórakoztató rendszer és a prémium audiorendszer.

mustang-black-show-edition



“Az új Mustang már eddig is látványosan kitűnt az európai utak forgatagából, és az új Ford Mustang Black Shadow Edition és Blue Edition változatok után még többen megfordulnak majd,” vélekedett Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. „A különleges Mustang-változatok mindig is fontos szerepet játszottak a modell több mint 50 éves történetében, és ezentúl az európai vásárlók is részesülhetnek ennek szépségeiből.”

Mustang Black Shadow Edition

A Ford Mustang Black Shadow Edition vásárlói 2017 januárjától rendelhetik meg autójukat, amelynek 421 lóerős, 5,0 literes V8-as motorjához hatfokozatú manuális vagy automata sebességváltót választhatnak.

A négyféle – Platinum White, Triple Yellow, Race Red és Grabber Blue – fényezést fekete póni-embléma egészíti ki a GT hűtőrácson, és az autó külső megjelenését exkluzív, 19 colos, Y-küllőzésű könnyűfém keréktárcsák, valamint a motorháztetőn végigfutó és a kerékjáratok alsó részét összekötő fekete sávok teszik teljessé, és persze az első sárvédőket díszítő fekete emblémák, amelyek azt jelzik, hogy a gépházban az 5,0 literes blokk dorombol.

A limitált példányszámban gyártott modell gazdag felszereltséget kínál parkolássegítő szenzorokkal, hűthető és fűthető első ülésekkel, prémium SharkerPro audiorendszerrel (amelyhez 12 hangszóró és a csomagtérbe beépített 8 colos mélynyomó jár), valamint prémium minőségű fekete bőrkárpitozással, amit a műszerfalon látványos öltések díszítenek, akárcsak a hasonló stílusú ajtóbetéteket.*

Mustang Blue Edition

A Ford látványos Grabber fényezései – amelyek arról kapták a nevüket, hogy megragadják az emberek figyelmét – az 1969-es Shelby GT350 és GT500 modelleken jelentek meg először.

A Ford azóta többször is felélesztette ezt a hagyományt, és az idők során több mint 20 különféle Grabber árnyalattal kínálta a Mustangot (például Grabber Orange, Grabber Yellow és Grabber Lime), és a Grabber-fényezésű változatok a gyűjtők kedvenceivé váltak.

Az új Ford Mustang Blue Edition változat vásárlói akár a 421 lóerős, 5,0 literes V8-as blokkal, akár a takarékosabb 317 lóerős, 2,3 literes EcoBoost motorral megrendelhetik autójukat, és választhatnak a hatfokozatú manuális és automata váltók közt. A Grabber Blue színűre fényezett autó tetején és motorházán fekete sávok futnak végig, és a látványt 19 colos, sokküllős fekete könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

Mindkét modellváltozat felszereltségében szerepel a 8 colos érintőképernyővel kiegészített SYNC 3 rendszer, amelyen elég megnyomni egy gombot, majd kimondani, hogy „kellene egy kávé”, „tankolni kellene”, „kellene egy parkolóhely” – és a berendezés máris kávézót, benzinkutat vagy parkolót keres, sőt akár vasúti pályaudvart, repteret és szállodát is.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: