DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Színes egyéniség - Bemutatkozott az új C3-as

A Citroen ma bemutatja az új C3-at, megújítva legnépszerűbb modelljét, amelyből 2002 óta több mint 3,5 millió példányt értékesített.

Színes személyiségével, életteli, optimista megjelenésével fittyet hány az elcsépelt megoldásokra. Egyedi formájával messze kitűnik társai közül. A merész stílushoz gazdag személyre szabási lehetőségek társulnak. Az utastérben a kényelemé a főszerep: az új C3 fedélzetén az utazás kikapcsolódás is egyben. Természetesen a korszerű internetalapú technológiák sem hiányozhatnak: világpremiernek számít a ConnectedCAM Citroen™ beépített HD kamera, mellyel villámgyorsan megoszthatjuk a fényképeinket és videofelvételeinket.

c3004_resize



Az új C3 érkezése felpezsdíti az autópiacot. A sztereotípiáktól mentes sokoldalú kisautó eleven, színes és lebilincselő egyéniségével emelkedik ki a versenytársak közül.  

OPTIMISTA, merész dizájnjellemzi.A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. Az egyedi karaktert tovább erősíti a számtalan személyre szabási lehetőség. Íme egy elérhető modell, amely sokak számára lehetővé teszi, hogy a saját személyiségét tükröző, karakteres autója legyen. Az új C3 két karosszériaszínt kombinál: a háromféle tetőszín a ködfényszórókon, a tükörházakon, a hátsó háromszögablakon és az Airbump® védőelemeken is visszaköszön. Ami az utasteret illeti, egyéni ízlésünktől függően négyféle belső kivitel közül választhatunk. A speciális kialakítású ülések és a vízszintes tagolású, letisztult műszerfal is hozzájárulnak a fantasztikus térérzethez.

c3003_resize

- EMBERKÖZELI, ezért páratlanul jó közérzetet biztosít. A Citroen Advanced Comfort® programot követve a tervezők újragondolták és korszerűsítették a kényelmi megoldásokat. A már ránézésre is kényelmes ülések, a kivételes fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető, az ötletes tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kimondottan kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és a felhasznált anyagok összhatása. A C3 enteriőrje a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet, és olyan életteret nyújt, melyben mindenki garantáltan otthon érzi magát. Az új C3 amolyan védőburkot von az utasok köré, mely hatékonyan kiszűri a külvilág zajait. A C3 használatát nagyban megkönnyíti a valamennyi funkciót magában foglaló 7” érintőképernyő és a szabad kezes nyitó- és indítórendszer. Az új C3 öt ajtóval rendelkezik, így visszafogott hosszmérete (3,99 m) ellenére praktikus autó.   

c3002_resize

- INTELLIGENS, hiszen a legkorszerűbb technológiákkal büszkélkedhet. Világpremier a tökéletesen integrált, csatlakoztatott HD kamera, a ConnectedCAM Citroën™. A nagy látószögű kamerával pillanatfelvételek és videók készíthetők, melyeket tetszés szerint megőrizhetünk, vagy a közösségi oldalakon azonnal megoszthatunk. Az új C3-at a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon elláttál: hangvezérléssel működő, valós idejű 3D navigáció, tolatókamera, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, holttér-figyelő rendszer. Kiváló hatékonyság jellemzi az új C3 motorkínálatát is: a nagy teljesítményű, remek hatásfokú PureTech benzinmotorokhoz és BlueHDi dízelmotorokhoz legújabb generációs EAT6 automata sebességváltó is kérhető.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: