DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Megint a Nissan Kicks, de immár hivatalosan!

Az instagramos képözön után megérkeztek az első hivatalosa fotók a Nissan Kicksről. A városi crossover megtartotta az azonos nevű koncepció alapvető karakterét, a modern, fiatalos dizájn mellé pedig a kategória legtágasabb utasterét ígéri a japán márka.

nissankicks2016



Dél- és Közép-Amerikában (Brazíliában és Mexikóban) készül majd a Nissan új városi szabadidő-autója, a Kicks, mely ugyanolyan jól néz ki, mint a korábban ezen a néven bemutatott tanulmányautó. Orrát természetesen a márka jól ismert „V-motion hűtőmaszkja uralja, s ugyanígy megjelenik a fényszóróin és hátsó lámpáink az immár „hagyományos” bumeráng motívum is. Az erős kerékjárati ívek ugyanakkor atletikus külsőt biztosítanak a crossover számára, a fekete tetőoszlopok viszont „könnyed”, lebegő-stílusú tetőt eredménynek.

nissankicks2016d

A fiatalos külső a kategória legtágasabb hátsó térkínálatát rejti, legalábbis a Nissan szerint. A kabin szintén friss és modern formákból építkezik, a lapított aljú kormány, a méretes érintőképernyő és a rengeteg tárolóhely garantáltan elnyeri a fiatal városlakók szívét. Akik nemcsak az okostelefonjukat csatlakoztathatják az autóhoz, hanem Around View Monitor – vagyis körkörös kamerarendszer – és Moving Object Detection – mozgó tárgy felismerő – asszisztens segít nekik a mindennapos közlekedés során. A Kikck pontos műszaki adataival és áraival később jelentkezünk.

nissankicks2016b

nissankicks2016e

nissankicks2016a

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: