DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

"Aprópénzért" vehető meg a Cayenne Platinum

A különleges külső és belső felszereltség kedvező árral párosul, legalábbis porschés mércével mérve. Már rendelhető!

porschecayenneplatedit01



A Cayenne Diesel és a Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition első pillantásra is könnyen felismerhető sportos kiegészítőiről, a hétféle fényezéssel választható német szabadidő-autó ugyanis hatalmas, 20 colos RS Spyder felniken gördül, melyekhez kiegészítésképpen kiszélesített kerékjárati ívek is járnak. Az exkluzív megjelenéshez a magas fényű optikai csomag is hozzájárul, emellett alapfelszereltség a Porsche Dynamic Light Systemmel (PDL) kiegészített Bi-Xenon fényszóró.

porschecayenneplatedit03

Beszállva a fényűző kabinba, a rozsdamentes acél küszöbökön – éjszaka világító - Platinum Edition felirat fogadja a szerencsés utasokat, akik aztán nyolc irányba elektromosan állítható, Alcantara kárpitozású sportülésekben foglalhatnak helyet. A fejtámlákat hímzett Porsche logóval díszítették, a Porsche Communication Management mellé pedig Bose hifi és első-hátsó ParkAssist is társul.

porschecayenneplatedit02

Mindezen felül a Porsche Cayenne Diesel és a Cayenne S E-Hybrid is kedvező fogyasztással örvendezteti meg a tulajdonosát, előbbi 6,6-6,8 literes, utóbbi 3,3-3,4 literes átlagfogyasztást produkál 100 kilométerenként. Ugyanakkor a menetdinamika terén sincs okuk szégyenkezésre, hiszen a 262, illetve 416 lóerős csúcsteljesítmény bőven elegendő a világ bármelyik országútjára. Ráadásként pedig alap a precíz irányíthatóságot garantáló Power Steering Plus opció is. A Platinum Edition 74.352, illetve 90.298 eurótól megrendelhető a Porsche kereskedésekben.

porschecayenneplatedit04

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: