Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 22. kedd
Autó

Még nagyobb arca lesz - Ford Kuga 2016

Határozottan csinosabb és „okosabb” lett a Ford Kuga legfrissebb verziója.

fordkuga2016d

Európában most először találkozhatnak a vásárlók a Ford SYNC 3 infotainment rendszerrel, a 8 colos érintőképernyővel összekötött berendezés mind az androidos, mind az iOS operációs rendszert használó okostelefonokat kiszolgálja, akár hangvezérléssel is. Emellett lecserélték a volánt, „felülvizsgálták” a légkondicionálót, valamint tovább bővült a szabadidő-autó opciós listája is. Új vezetőtámogató berendezések és aktív biztonsági rendszerek állnak a vásárlók részére, például adaptív fényszóró, automata parkolósegéd, Active City Shop ütközésmegelőző, keresztirányú forgalomfigyelő, elektronikus kézifék és kéz nélküli csomagtérfedél nyitás.

 

fordkuga2016a

Ennél is fontosabb újdonság talán a 120 lóerős, 1.5-ös TDCi erőforrás, melyhez kizárólag elsőkerék-meghajtás párosulhat. A kínálat további részét a 2.0 literes TDCi és az 1.5 literes EcoBoost egység különböző változatai jelentik, a csúcsmodell 182 lóerős.

fordkuga2016c

Természetesen a kocsi külsejét is felfrissítették, a nagyobb, trapéz alakú hűtőmaszk körül kecsesebb fényszórók világítják meg az utat, illetve új, divatos árnyalatok és könnyűfém felnik közül választhatnak a leendő tulajdonosok. Az új Kuga értékesítése ősszel kezdődik.

fordkuga2016b

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?