DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Fekete köntöshős - Porsche Cayman Black Edition

A Porsche rendszeresen bemutat valami elegánsabb, különlegesebb, vagy éppen vadabb verziót valamelyik típusából, hogy életben tartsa a népben a márka eszmeiségét, és az érdeklődést.

Legújabb kiadásukat a Caymanból hozták össze, de most nem a vad versenyszellemet, hanem az elegánsabb eszmeiséget támogatva. A Black Edition változat nevéhez hűen csak fekete színben készül, az 500 példány mindegyike fekete finom bőrhuzatos utastérrel és elsötétülő tükrökkel.

Porsche Cayman Black Edition



A felszereltség része a 19 colos egyedi felni – elöl 235/35 ZR19 és hátul 265/35 ZR19 méretben, a Xenon fényszóró, a fűthető ülés és sportkormány, a navigációval kombinált infotainment rendszer, az első és hátsó parkoló radar, az automata légkondi, a tempomat és a Sound Package Plus hangrendszer. A 3,4 literes boxer teljesítményén is igazítottak, teljesítménye 7400-as fordulatszámnál 325 lóerő, a forgatónyomaték pedig 4750-nél éled, értéke 369 Nm. A szívhez szólóan doromboló boxerhez alap esetben hatos kézi váltót adnak, de akinek az 5,1 másodperces sprintidő nem elég, vagy a kényelmesebb autózás híve, a szintén hatfokozatú, de duplakuplungos automatára is befizethet, mivel ezzel a szerkezettel 4,8 másodpercre csökken a százas gyorsítás ideje.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: