DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Audi: A kormányfő a kormánynál

A hírek szerint a Volkswagen első embere mellett Orbán Viktor miniszterelnök is ellátogat Győrbe november 5-én, ahol megkezdik az Audi TT Roadster gyártását.

Pontosan két hét múlva, november 5-én kezdik el az Audi győri gyárában a TT Roadster modell gyártását. Azt pontosan nem tudni, hogy hány példány készül majd az új modellből, az mindenesetre biztos, hogy három műszakban, teljes kapacitással működik majd az üzem, mely az MTI beszámolója szerint a tavalyi több mint negyvenezres mennyiség többszörösét akarja idén előállítani.

auto_audittroadster



Az Audi Hungaria Motor Kft. részéről Thomas Faustmann még márciusban jelentette be, hogy idénre megháromszorozzák a termelést, s ekkor beszélt a TT Roadster győri gyártásáról is. Augusztus közepétől növelték három műszakra a termelést, aminek okaként azt jelölték meg, hogy megnőtt a kereslet a prémium termékek iránt.

 

Az autopro.hu úgy tudja, hogy a gyártásindításon a Volkswagen-csoport vezetője, Martin Winterkorn mellett Orbán Viktor miniszterelnök is jelen lesz, s ő vezetheti majd az első győri gyártású TT Roadstert.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: