DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Közös játék pároknak

Egy vibrátor szó kapcsán rögtön a nők által végzett örömszerzés jut a legtöbb ember eszébe. Ez a pajzán kis eszköz pedig egy pár szexuális életében is változatossággal szolgálhat. Főleg a hosszú távú kapcsolatokban érkezik el az a pillanat, amikor a viszony ellaposodik, unalmassá válik, és a jól megszokott rutin átveszi a változatosság helyét. Egy párvibrátor ezekben az esetekben is segíthet. Nézzük meg, milyen előnyökkel bír a használata!

Tévhitek a párvibrátorral kapcsolatban 

Még a Vágyaim.hu vibrátor választékában szereplő termékekkel kapcsolatban is számos tévhit kering a köztudatban. A legtöbb férfi riválisként tekint a szexuális játékszerre, hiszen azt gondolják, egyedül nem képesek kielégíteni a párjukat, ezért van szükség egy eszköz bevonására. Ilyen esetekben az önbizalmuk is jelentősen csorbul, ugyanis azt gondolják, hogy a szexuális teljesítőképességük nem hozza a kívánt színvonalat. 

pajkospajtas.hu - 2022 július - LinkMarketing - 3



Sokak szerint az szól a párvibrátor ellen, hogy kényelmetlen és nehézkes a használata, valamint nem ad annyi pluszt az együttlétekhez, mint amennyi hátránnyal rendelkezik. A párok közösen is szokták azt gondolni, hogy károsan hat a kapcsolatukra, rontja az együttlétek színvonalát. Ez azonban nem igaz! Nézzük meg, milyen előnyei vannak a párvibrátor használatának!

Az eszköz alkalmazásának előnyei

  1. A párvibrátor kényelmesen és egyszerűen használható

A párvibrátor egy átlagosnál kisebb méretű, abszolút kényelmesen használható, általában C-alakú eszköz, amelyet többféle módon is lehet használni. Kis helyet foglal, így a tárolása is megoldható, és bárhová magatokkal vihetitek. A kezelhetőség sok típus esetében távolról is megoldható, így a kezeitek szabadon maradnak. Az akkumulátor vagy az elemek lemerülésétől sem kell tartani, hiszen egy ilyen eszköz szinte azonnal újratölthető.

  1. Élvezet a pár mindkét tagjának

A párvibrátor természetesen nemcsak a nőknek nyújt élvezeteket, hanem a férfiak számára is hasznos lehet. A C-alaknak köszönhetően képes örömet szerezni a pár mindkét tagjának. Egyszerre képes izgatni a csiklót és a G-pontot is, ugyanakkor a péniszre és a herékre is pozitív hatást gyakorol. 

A férfiak egyedül is használhatják ezt a csodát, hiszen az előbb említett testrészek mellett a gátat is képes stimulálni, ráadásul az orális szexet is remekül ki tudja egészíteni. 

  1. Közelebb hoz egymáshoz benneteket

A közhiedelemmel ellentétben a párvibrátor nem szétszakítja a párokat, hanem összehozza őket. Ez mind testi, mind pedig lelki értelemben igaz. Azzal, hogy együtt használtok egy eszközt, amely mindkettőtök számára képes élvezetet nyújtani, még magasabb szintre emelheti az együttlétek tüzét. A kreativitás, az érzékiség és a maximális gyönyör egy párvibrátor segítségével minden párkapcsolatba becsempészhető, és hosszú időn keresztül fenntartható.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: