DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Vibrátorhasználati kisokos kezdőknek

Akár előjátékról, akár önkielégítésről vagy konkrét aktusról van szó, a vibrátor minden nőnek csak előnyére válhat. Használata azonban nem kézenfekvő mindenki számára. Az alábbiakban utánajárunk, mire érdemes figyelni a vibrátor alkalmazása előtt, közben és után a maximális élvezet biztosítása érdekében!

A vibrátor használatának rutinja néhány egyszerűen kivitelezhető lépésből áll, amelyeket kezdők is könnyen elsajátíthatnak. Vegyük most ezeket sorra!

  1. Készülj fel rá!

Az eseményre érdemes alaposan felkészülni mentálisan és fizikailag is. Ugyan a Szexaruhaz.hu Szexshop vibrátorai szinte azonnal bevethetőek, sokat javíthat a hangulaton az, ha tudatosan készülsz az alkalomra és megteremted az ideális körülményeket. 

https-__www.szexaruhaz.hu_ - 2022 június - Cikk3_



Az orgazmus elérése sokak számára stresszes, könnyebb lesz azonban ellazulni, ha önmagad juttatod el a csúcsra. Egy forró fürdő, néhány gyertya, egy finom bor és máris adott egy felejthetetlen randi - önmagaddal! Ha sikerült ellazulni és izgalomba jönni, már csak néhány lépés választ el az elképesztő orgazmustól. 

  1. Játék csakis teljes töltöttségen!

Fontos, hogy kedvenc szexuális segédeszközöd maximálisan fel legyen töltve, vagy az elemek legyenek kicserélve bevetés előtt. Nincs is annál rosszabb, mint amikor épp a csúcs előtt merül le az aksi.

  1. Szeresd a tested!

Ha szereted a tested, és tudod, mire van szüksége, könnyebben meg is tudod adni számára azt, amire vágyik. Ha ezzel nem vagy teljes mértékben tisztában, érdemes felfedezned minden porcikádat. A belső és a külső stimuláció feltérképezése választ ad arra, hol vannak az erogén zónáid, mi hoz izgalomba és mi esik jól. Ezek ismeretében a vibrátor használata is egyszerűbb és célravezetőbb lesz!

  1. Kulcsszó: a változatosság

Egy adott vibrátor is számtalan funkcióval rendelkezik és rengeteg pozícióban használható. Egészen más élménnyel gazdagít például háton vagy hason fekve. Próbálj ki több beállítást és technikát, légy kreatív és engedd el bátran a fantáziád!

  1. A sikosításról se feledkezz meg! 

Minden vibrátorhoz ajánlott síkosítót használni. Vízbázisú síkosítóval a használat egyszerűbb, az élvezet pedig még nagyobb lesz. Legyen ezért mindig otthon belőle egy kis mennyiség. 

  1. A körültekintő tisztítás nagyon fontos

A vibrátor tisztítására használat előtt és után is sort kell keríteni, valamint gondoskodni szükséges a megfelelő tárolásról. A takarítást számos speciális tisztító- és fertőtlenítőszer szolgálja, amelyek közül érdemes a játékszer anyagához passzolót választani. A tárolás történjen zárt, portól és egyéb szennyeződésektől védett helyen. 

A vibrátor megfelelően használva az egyik legsokoldalúbban használható szexuális segédeszközök egyike, bármilyen céllal is veszed igénybe. Ne várj tovább, fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket mihamarabb!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: