DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Egyéb

Ébreszd fel a benned rejlő autóversenyzőt

A Forma-1 rajongók az új LEGO® Technic ™ McLaren Formula 1™ versenyautóval hódolhatnak szenvedélyüknek: a figyelemre méltó új modellben - ami biztosan minden gyűjtemény látványos darabja lesz - számos különleges megoldást találunk a design és a mozgatható alkatrészek tekintetében.

Csakúgy, mint az eredeti versenyautó, ez a LEGO modell is tükrözi a mérnöki tökéletességet. Az autó terve a LEGO Csoport és a McLaren Racing mérnök szakértőinek szoros együttműködésében született meg az új F1-es versenyautó fejlesztése során. Az új modell a csapat különleges 2021-es festését idézi meg, miközben a rajongók betekinthetnek abba, mire számíthatnak a McLaren Racing F1-es versenyautójától az idei szezonban. A McLaren versenyautó LEGO Technic változata teljes egészében az életnagyságú autó mintájára készült, amely V6-os motorral, mozgó dugattyúkkal, a pilótafülkéből aktiválható kormányzással, felfüggesztéssel és differenciálzárral rendelkezik.

42141_LEGO Technic McLaren Formula 1_Lando Norris_Daniel Ricciardo_(4)



Az új LEGO Technic McLaren Formula 1™ versenyautó az első F1-es Technic autó: a versenypályán rendkívül fontos úttörő design és az élvonalbeli technológia köszön vissza a modellen. Ez a készlet amellett, hogy lehetőséget kínál a F1 rajongóknak a feltöltődésre és a kikapcsolódásra, az építésen, mint manuális tevékenységen keresztül segít elmélyülni a motorsport iránti szenvedélyükben.

42141_LEGO Technic McLaren Formula 1_(3)

„A LEGO Csoport és a McLaren közötti partnerség minden alkalommal lép egyet előre, amikor elindítjuk a következő közös munkát. Szeretnénk lenyűgözni és inspirálni a rajongókat azzal, ahogy a technológia és design határait feszegetjük, akár a versenypályáról, akár az építésről van szó” – tette hozzá Neils Henrik Horsted, a LEGO Technic termékvezetője.

“Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a McLaren F1-es autójának LEGO Technic modelljét, ami nem csak egy szórakoztató és magával ragadó készlet, hanem lehetővé teszi a rajongók számára, hogy közelről, kézzelfogható módon ismerkedjenek meg a 2022-es F1-es autóval. Mindezt a LEGO Csoport csapatával való lendületes együttműködés tette lehetővé, akik valóban magukévá tették a bátor és merész tervezés szemléletét. A végleges design fantasztikus, és alig várjuk, hogy elérhető legyen a rajongók számára” - mondta James Key, a McLaren Racing technikai igazgatója.

42141_LEGO Technic McLaren Formula 1_(1)

Erre a 1432 darabos készletre biztosan minden LEGO és McLaren rajongó büszke lesz, miután megépítette. A több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles modellt a szponzorok matricáival tehetjük teljessé.

A LEGO Technic McLaren Formula 1 versenyautó 2022. március 1-től lesz elérhető a LEGO.hu weboldalon, a LEGO Store üzletekben, a partnerek üzleteiben és a McLaren kiskereskedelmi hálózatában világszerte.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: