DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Off-road hírek

M-F Motorsport: Pozitív visszatérés

Bár a végén, a döntőben, a Marton Gergely révén a remélt győzelem elmaradt, ám összességében így is pozitív érzésekkel távozott a SlovakiaRingről az M-F Motorsport csapata.

részletek

Oláh Gyárfás örül a ralikrossz felfutásának

Az MNASZ elnöke a ralikrossz ob nyitánya alkalmával nyilatkozott a szakág elmúlt években tapasztalható népszerűségéről, és a magyar drukkerek odaadó rajongásáról.

részletek

Ralikrossz: Kiss Pál Tamás győztes kezdése

Az Európa-bajnokságon is induló versenyző a hazai széria nyitányát nyerte magabiztosan, a magyar bajnokot, Kárai Tamást viszont sportszerűtlen magatartás miatt kizárták az elődöntőben.

részletek

Ralikrosszra hangolva

Csapatunk versenyzője a múlt hétvégén, Máriapócson tesztelte jómagát és a ralikrosszra épített BMW-t. Biggy tervei közt szerepel az országos és a zónabajnoki versenyeken való szereplés is...

részletek

Szlovákiában kezdi a szezont a HQ Racing

Izgalmasnak ígérkezik a HQ Racing számára a hosszú hétvége: a több hónapos téli szünet után ezen a hétvégén végre újra a pályára gurulnak a versenyautóink.

részletek

Csendes Zsolt Asconával a ralikrosszban

Az idei évben is csodálhatja a nagyérdemű a Csendes Zsolt féle Ascona 400 Turbót. A 2015-ös versenyszezon Zsolt számára elég csonkára sikeredett egy motorprobléma miatt...

részletek

KPT: Világklasszis autóval a sikerek felé

Exkluzív interjút adott lapunknak a formulaautózásról a ralikrosszra váltó Kiss Pál Tamás, aki egy világbajnoki futamgyőztes autóval tör magyar bajnoki címre és Eb-dobogóra a 2016-os szezonban.

részletek

Bánkuti: Húsz éve egy csónakban

Egy futamgyőzelemmel, valamint az országos bajnokság negyedik helyével ért véget Bánkuti Gábor 2015-ös szezonja. A csapat és a Duna Autó Zrt. idén közösen új programot indított...

részletek

Szíjj Zsolt az ob-t és a CEZ-t is megnyerte

Aki a ponttáblázatra néz, nem tudja, milyen eseménydús szezont teljesített Szíjj Zsolt, aki év eleji győzelmeinek, valamint egy megbízható Suzuki Swiftnek köszönhetően mindkét sorozatot megnyerte.

részletek

Don Nitró újra bajnok

Nyitray Béla, ahogy a versenyzői licencén áll: „Don Nitró” újra magyar bajnok, ezúttal az autókrossz-szakágban, ahol Nagy Zoliért, a nem régiben elhunyt barátjáért, is versenyzett.

részletek

Harsányi Zoltán: Tökéletes befejezés

Elérte az év végére kitűzött eredményt a kilencszeres országos ralikrosszbajnok: második lett a végelszámolásnál, ráadásul dobogóval fejezte be a küzdelmes szezont Máriapócson,

részletek

Hangodi: Dobogók hétvégéje

Egy műszaki probléma ellenére a máriapócsi záró futamon és az összetettben is a harmadik helyen végzett Hangodi Bendegúz a hazai ralikrossz bajnokság Junior Kupájában.

részletek