DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Motor

Régi színek, új dizájn: itt a Pramac Racing 2019-es festése

Szerda délután Milánóban hullt le a lepel a GP19-re váltó Jack Miller és az újonc Francesco Bagnaia továbbra is piros-fehér-kékben pompázó Ducatijáról.

A MotoGP-s csapatok közül utolsó előttiként – az Avintia Racing adós még a hivatalos leleplezéssel – tartotta meg csapatbemutatóját az Alma Pramac Racing. Az eseményre a Sky Italia milánói központjából került sor szerda délután, ahol Jack Miller és Francesco Bagnaia együtt rántotta le a leplet az idei dizájnról. A piros-fehér-kék színvilág maradt, ám változtak az arányok: a motor eleje több vöröst, a hátulja pedig több kéket kapott, mindehhez pedig egyfajta csíkozott minta is társul a gépek oldalán.

Miller második szezonját kezdi a Ducati első számú szatellit alakulatánál, Danilo Petrucci gyári átigazolásával ráadásul immár ő is aktuális évi, azaz GP19-es Desmosedicivel versenyezhet. Mellé a tavalyi Moto2-es világbajnok érkezett, s az eddigi teszteredmények alapján úgy tűnik, Bagnaia is hamar ráérzett a Ducatira, amelynek ő a GP18-as változatát vezetheti idén. Legközelebb már a katari évadnyitón láthatjuk majd a párost – addig is mutatunk néhány stúdiófotót a 2019-es festésről:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: