Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 6. csütörtök
Élő cikkek

Ilyen (nem) volt a harmadik stájer szabadedzés

Az F3-as futamot megszakították nem sokkal a harmadik F1-es szabadedzés tervezett rajtja előtt - kövessétek velünk az eseményeket, ha így tesztek, nem fogtok lemaradni semmiről!

A Formula-3-as futamot megszakították, kérdés, hogy mi lesz az F1-es eseményekkel - egyelőre kövessétek velünk, hogy mi történik a harmadik szabadedzés ideje alatt!

Döntés: törölték ezt a szabadedzést! Köszönjük a figyelmet, talán majd az időmérő...

Egyébként Leclerc is twitterezik jobb híján, a róla szóló posztokat kedveli...

A nap legizgalmasabb története egyelőre kétségtelenül a hashtag-gate: a csapatok egymást ugratják a Twitteren, hogy most akkor a StyrianGP, vagy az AustrianGP hashtag a megfelelő, amikor erről a hétvégéről posztolnak.

Amúgy persze nem történik semmi, mindenki beszélget, egyelőre csak annyit tudni, hogy "valameddig" késik az FP3.

Ferraris feladat Vettellel és Leclerc-rel, de a monacói láthatóan a német munkáját próbálta lemásolni...

 

Még mindig esik:

A Sky Sportsnál egyébként úgy tudják, hogy ha nincs időmérő, akkor a legutolsó szabadedzés eredményei dönthetik el a rajtsorrendet - ez jelenleg a második, ha a mostani nem zajlik le.

Hogy mi a terv, azt pontosan nem tudni - a nagy baj persze az időmérővel van, a harmadik szabadedzés kevésbé lényeges. Egyelőre nagyon esik és a hírek szerint a kvalifikáció idejére érkezik az igazi özönvíz - ha most nincs körözés, akkor időmérő sem lesz.

Esik.

Ugyanis hivatalosan bejelentették, hogy határozatlan ideig csúszik a kezdés. Az F3-as futamot megszakították nem sokkal korábban és az eső azóta is esik, a pálya jelenleg nem alkalmas F1-es munkára sem.

Köszöntünk mindenkit a Stájer Nagydíj harmadik szabadedzésén - amivel kapcsolatban rögtön van egy rossz hírünk...

Olvastad már?